Ana Sayfa Magazin 5 Ekim 2023 233 Görüntüleme

NUR SARI ÇİN’DE TÜRKİYE’Yİ TEMSİL ETMEYE HAZIRLANIYOR

2022 yılında, Miss model of Turkey’de ikinci olan ve aynı zamanda LadyWay kozmetik firmasının yüz modeli olan  Nur Sarı, 14 Ekim 2023 tarihinde Çin’de düzenlenecek olan ve yaklaşık 70 ülkenin katılacağı Miss Friendship İnternational Yarışmasında Türkiye’yi temsil etmeye hazırlanıyor.

 

Tüm mankenlerin, kendi ülkelerinin Milli kıyafetlerini giyip katılacağı Miss Friendship İnternational Yarışmasında, ülkemizi temsil edecek olan güzel model Nur Sarı, Osmanlı’nın Hürrem Sultanın giydiği kıyafetle ülkemizi temsil edecek.

 

Daha önce Pilates eğitmenliği ve Profesyonel Basketbolculuk başta olmak üzere değişik branşlarda çok güzel başarılar elde eden Nur Sarı, bir yandan çok prestijli güzellik yarışmalarına katılıp başarı elde ediyor, bir yandan da, çocukluğundan beri hayalini kurduğu oyunculuğa adım atmak için eğitimlere devam ediyor.

 

Elini attığı her iş te, elde ettiği başarılarla olduğu kadar büyüleyici güzelliğiyle de nefes kesen ve isminden sıkça söz ettiren Nur Sarı, modellikteki başarısını, oyunculukta da sürdürmeyi hedefliyor. Şu sıralar ön hazırlıkları devam eden ve İhsan Taş’ın yönetmenliğini üstlendiği “Bahtsız Bahtiyar” isimli çok güzel bir komedi filminde oynamaya hazırlanan güzel model “Küçüklükten beri hayalim olan oyunculuğa yöneldim ve eğitim alıyorum. Profesyonel anlamda ilk oyunculuk deneyimim olacak. Birbirinden değerli ve tanınmış bir çok oyuncu ile aynı proje de yer alacağım için çok mutluyum. İlerde çok iyi bir oyuncu olmak ve önemli projelerde yer almak istiyorum. Dilerim yalnız model olarak değil, oyuncu olarak ta gerek yurt içinde, gerekse de yurt dışında ülkemi en iyi şekilde temsil edip, ödülle ülkeme dönerim. Bunun için elimden gelen her şeyi yapacağım ve çok çabalayacağım” diye konuştu.

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com