Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
İSTANBUL
ADANA
ADIYAMAN
AFYON
AĞRI
AKSARAY
AMASYA
ANKARA
ANTALYA
ARDAHAN
ARTVİN
AYDIN
BALIKESİR
BARTIN
BATMAN
BAYBURT
BİLECİK
BİNGÖL
BİTLİS
BOLU
BURDUR
BURSA
ÇANAKKALE
ÇANKIRI
ÇORUM
DENİZLİ
DİYARBAKIR
DÜZCE
EDİRNE
ELAZIĞ
ERZİNCAN
ERZURUM
ESKİŞEHİR
GAZİANTEP
GİRESUN
GÜMÜŞHANE
HAKKARİ
HATAY
IĞDIR
ISPARTA
İSTANBUL
İZMİR
KAHRAMANMARAŞ
KARABÜK
KARAMAN
KARS
KASTAMONU
KAYSERİ
KIRIKKALE
KIRKLARELİ
KIRŞEHİR
KİLİS
KOCAELİ
KONYA
KÜTAHYA
MALATYA
MANİSA
MARDİN
MERSİN
MUĞLA
MUŞ
NEVŞEHİR
NİĞDE
ORDU
OSMANİYE
RİZE
SAKARYA
SAMSUN
SİİRT
SİNOP
SİVAS
ŞANLIURFA
ŞIRNAK
TEKİRDAĞ
TOKAT
TRABZON
TUNCELİ
UŞAK
VAN
YALOVA
YOZGAT
ZONGULDAK
Ana Sayfa
Kültür & Sanat
13 Temmuz 2022
203 Görüntüleme
Karşıyaka Örnekköy Mahallesi’nde Roman şenliği coşkusu
Karşıyaka Belediyesi tarafından Örnekköy Mahallesi'nde Kurban Bayramı'nın son günü düzenlenen mahalle şenliği, büyük coşkuya sahne oldu.
Örnekköy pazaryerinde gerçekleşen şenlikte özellikle Roman mahalle sakinleri, büyük bir coşku yaşadı. Çılgın Cemal, Bergama Tayfa ve Solist İpek'in sahne aldığı şenliğe gece boyu yapılan danslar damga vurdu.
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, konuşmasını sahneye davet ettiği çocuklarla birlikte yaptı. Tugay, “Kurban Bayramımız mübarek olsun, dualarınız kabul olsun. Biz de bayramda bir kutlama yapmak istedik. Tabi ki ilk adres olarak Örnekköy aklımıza geldi. Sizlerle, çocuklarla birlikte olmak ve sizleri mutlu görmek her şeyden değerli. Sizlerle daha önce de bu tarz güzel etkinliklerde bir araya geldik. Gönlümde hepinizin yeri ayrı, sizleri kendime çok yakın hissediyorum.
Yanımdaki çocuklar en masum varlıklar. Sizler zor günler yaşadınız. Ancak çocuklarımızın daha güzel günler yaşaması için sizlere de, bana da düşen görevler var. Çocuklarımızla her zaman birlikte olacağız. Onlara güzel bir gelecek hazırlamak biz büyüklerin görevidir. Bu eğlenceler, şenlikler bizlerin birlik ve berberliğini simgeler” diye konuştu.
Etkinliğe Başkan Cemil Tugay'ın eşi Öznur Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu ve eşi Müyesser Özuslu, Karşıyaka CHP İlçe Başkanı Serdar Koç, Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Yardımcısı Ahmet Diker ile muhtarlar katıldı.
Yorumlar
Benzer Haberler
-
62. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali biletleri, Biletix ve festival gişelerinde
-
Garanti BBVA Genç Konserleri Kasım Ayında Devam Ediyor
-
-
Cumhuriyet’in 102. Yılı Küçükçekmece’de Bir Dizi Etkinlikle Kutlanacak
-
Nilüfer’de pancarın öyküsü müzik, ritüel ve lezzetle buluştu
-
Başkan Altay Tüm Kitapseverleri 12. Konya Kitap Günleri’ne Davet Etti
-
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası’nın 10. Yılı Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı
-
Kadıköy’de, 29 Ekim Kutlamaları Meşale Yakma Töreni ile Başladı
-
Çağdaş Aydın ve Didem Bal Ankara’da Nişanlandı!
-
ELMİRAY TUTGUNOĞLU… “YENİ BİR YILDIZ DOĞUYOR!”
-
Tahsin Hasoğlu’ndan İZKİTAP’ta kahkaha dolu gece
-
Çankaya Belediyesi Cumhuriyetin 102. Yılını Sanatla Kutluyor