Ana Sayfa Yaşam 21 Ekim 2024 27 Görüntüleme

MultiNet ile GetirYemek’te online ödeme kolaylığı başladı

1,5 milyondan fazla kart kullanıcısına hizmet sunan Multinet Up, yemek siparişi işlemlerini kolaylaştırmak isteyen kullanıcılarını memnun edecek yeni bir iş birliğine imza attı. 2019 yılında, kurulduğundan bu yana hem kullanıcılar hem de restoranlar için bir alternatif sunarak sektöre yeni bir soluk katan GetirYemek ile gerçekleştirilen bu iş birliği sayesinde, MultiNet kullanıcıları artık GetirYemek üzerinden verdikleri siparişlerini online olarak da ödeyebiliyor.

Multinet Up, MultiNet yemek kartı kullanıcılarının alışveriş ve ödeme deneyimini geliştirme çalışmaları kapsamında, kuruluşundan bu yana 15 milyondan fazla kişiye hizmet sunan GetirYemek ile iş birliği gerçekleştirdi. Bu iş birliği sayesinde MultiNet kullanıcıları, GetirYemek uygulaması üzerinden verdikleri siparişlerin ödemesini artık hızlı ve kolay bir şekilde online olarak yapabiliyor.

Kuruluşundan itibaren, deneyim odaklı yaklaşımı ve teknolojisiyle farklılaşarak, restoranların yeni müşterilere ulaşıp gelirlerini artırmasına destek olan GetirYemek, 81 ilde 60 binden fazla restoranla faaliyet gösteriyor.

Multinet Up Üye İş Yeri ve İş Birlikleri Genel Müdür Yardımcısı Erem Çakıroğlu, yaptığı açıklamada, “Multinet Up olarak, MultiNet yemek kartı kullanıcılarımızın ve üye iş yerlerimizin beklentilerini yakından takip ediyor ve bu doğrultuda hizmetlerimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Özellikle son yıllarda artan online ödeme taleplerine yanıt verebilmek için, üye iş yerlerimizin ödeme altyapılarını dijitalleştiriyoruz. Bu kapsamda, birçok restoranın ve yerel market zincirinin web sitelerine entegrasyon sağlıyor ve çeşitli online alışveriş platformları ile iş birlikleri yapıyoruz. Böylece, kart kullanıcılarımızın daha konforlu bir alışveriş deneyimi yaşamasını sağlarken, işletmelerin dijital dönüşümüne de katkıda bulunuyoruz. Dijital ödeme altyapılarının entegrasyonu, işletmeler için operasyonel verimlilik, hizmet kalitesinde artış ve daha fazla kontrol anlamına geliyor. GetirYemek ile gerçekleştirdiğimiz bu önemli iş birliğiyle, artık MultiNet kullanıcıları GetirYemek uygulaması üzerinden sipariş verirken, ödemelerini doğrudan MultiNet kartlarıyla hızlı ve güvenli bir şekilde yapabiliyorlar. Bu iş birliği, hem kart kullanıcılarının hem de binlerce üye iş yerinin hayatını kolaylaştıran dijital dönüşüm yolculuğumuzun bir parçasıdır” dedi.

 

GetirYemek’in, kurulduğu günden bugüne geçen 5 yılda sektöre getirdiği yeniliklerle pazarda sağlam bir konuma ulaştığını ve gelecek dönemde de hızla büyüyen pazarda güçlenmeye devam edeceğini söyleyen GetirYemek & GetirÇarşı Satıştan Sorumlu VP Hakan Devecel “Multinet Up ile yaptığımız iş birliği ile farklı ödeme yöntemleri sunarak kullanım kolaylığı sağlamayı hedefliyoruz. Müşterilerimiz uygulama üzerinden siparişlerini verirken MultiNet kartlarıyla ödemelerini online olarak da gerçekleştirebiliyorlar. Böylece süreç çok daha basit bir hale geliyor. Ayrıca kullanıcılarımız isterlerse MultiNet kapıda ödeme seçeneği ile de siparişlerini tamamlayabiliyorlar” diyerek hem kullanıcılar hem de restoranlar için yeni bir alternatif sunduklarını vurguladı. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com