Ana Sayfa Magazin 14 Ekim 2024 30 Görüntüleme

Kıvanç Tatlıtuğ ve Mavi’den “A New Edition of You” yayında

Modern, özenli, stil sahibi erkeğin yeni premium görüntüsü Mavi Edition; stilleri, üretimleri ve duruşları ile net ve ilham veren isimlerin ‘yeni edisyon’ hikayelerini “A New Edition of You” video serisi ile izleyiciyle buluşturdu. Video serisi, kendinin yeni versiyonlarını yaratan, her dönem güncel kalmayı başarabilen dokuz erkeğin hikayelerini samimi bir tonda izleyiciye sunuyor. 

 

Ev sahipliğini Mavi Ceo’su Cüneyt Yavuz ve marka elçisi Kıvanç Tatlıtuğ’un, moderatörlüğünü ise deneyimli gazeteci ve yayıncı Ali Tufan Koç’un üstlendiği çekimlerde aralarında Kolektif House’un Kurucusu Ahmet Onur, Türkiye’nin ilk su someliyesi Alican Akdemir, Can Yayınları CEO’su Ali Granit, Storytel Ülke Müdürü Berk İmamoğlu, Formula’nın genç yeteneği Cem Bölükbaşı, zamanımızın popüler lezzet duraklarından Arkestra’nın Kurucusu ve Şefi Cenk Debensason, 500 Emerging Europe Kurusucu Enis Hulli, KEIN magazine Kurucu Ortağı Seren Dal, Zuhal Müzik 3.Nesil Yöneticisi Umur Sungurlu gibi isimlerin olduğu dokuz ilham veren erkek yer alıyor.

“Oyunculuğumun yanına şimdi yapımcı kimliğimi de ekliyorum”

 

Samimi sohbette hayatının çok bilinmeyen yanlarını paylaşan isimlerden biri olan Kıvanç Tatlıtuğ;

“Hayat bana üretmem, sürekli deri değiştirmem gerektiğini gösterdiği için, şimdi de yapımcılık serüvenim başladı. Halihazırda üretilmiş bir işe dahil olmak, yıllardır yaptığım bir şey. Fakat şimdi kendim bir şeyleri yoktan var edebiliyor olmanın hazzını yaşamak istiyorum” diyerek yapımcılığa adım attığı serüvenini ilk defa kamuoyu ile paylaştı.

 

İki bölüm olarak yayınlanacak “A New Edition of You”,  ilk bölümü ile Mavi YouTube, Spotify, Instagram ve Tiktok kanallarında yayında.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Sufle’den “Beyaz Yalan”

Sufle’den “Beyaz Yalan”

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com