Ana Sayfa Magazin 13 Ekim 2024 39 Görüntüleme

Uğur Arslan, Kocaeli Kitap Fuarı’nda sevenleriyle buluştu

Yazar-şair ve tv sunucusu Uğur Arslan, 14. Kocaeli Kitap Fuarı’nda sevenleriyle buluştu. Sevilen sanatçı en güzel şiirlerini kendisini yalnız bırakmayan kitap dostları için seslendirdi.

 

“ARTIK ŞİİR DİNLENMİYOR”

Uğur Arslan, Selim Sırrı Paşa Salonu’nda “Vefa” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. “Vefa” ismini verdiği müzik albümünde yer alan ve en çok dinlenen şiirlerini katılımcılar için okuyan Uğur Arslan, Su Gibi şiirini ise hayranıyla birlikte seslendirdi. Hem şiir okuyup hem de katılımcılarla sohbet eden Arslan, “Eskiden şiir programları yapardım. 2 saat boyunca şiir okurdum ve insanlar dinlerdi. Artık şiir dinlenmiyor. Şimdi ben başlıyorum şiir okumaya 20. dakikada herkese uyku geliyor. Ben de şiirlerime müzik ekledim. Genç nesle siz yarım saat şiir okumaya kalkarsanız karşı kafede kahve içmeye gider. Onları tutmanın yollarını bulmak gerekiyor” dedi.

 

KARAGÜMRÜK YANIYOR ŞİİİRİNİ OKUDU

Arslan son olarak bir döneme damgasını vuran ve büyük beğeni toplayan “Karagümrük Yanıyor” şiirini okudu. Arslan’a söyleşisinin sonunda Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli’nin tanıtımı için hazırlamış olduğu Havadan Fotoğraflarla Kocaeli adlı kitap hediye edildi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com