Ana Sayfa Yaşam 11 Ekim 2024 29 Görüntüleme

Eczacıbaşı Dynavit’den, Pasörün Hikayesi: Naz Aydemir Akyol ile Geleceğe Paslar Videosu Yayınlandı

Eczacıbaşı Dynavit, başarılı pasörü Naz Aydemir Akyol, altyapı oyuncuları ve Ayazağa spor okulu oyuncusuyla 1 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’ne özel video yayınladı

Türkiye’nin köklü voleybol kulübü Eczacıbaşı Spor Kulübü, altyapıya verdiği önemle Türk kadın voleyboluna başarılı sporcular yetiştirmeye devam ediyor. Eczacıbaşı Spor Kulübü altyapısında yetişen ve bu takımda forma terleten deneyimli pasör Naz Aydemir Akyol, altyapı oyuncularının ve Ayazağa spor okulu oyuncusunun sorularını yanıtladı. Eczacıbaşı Dynavit o keyifli anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Paylaşılan videoda genç voleybolculara ilham kaynağı olan Naz Aydemir Akyol, Eczacıbaşı altyapı oyuncularına ve Ayazağa spor okulu oyuncusuna spor kariyerinde elde ettiği deneyimleri aktardı. Sporcularla sıcak bir etkileşim içinde olan Eczacıbaşı Dynavit sporcusu Naz Aydemir Akyol, kariyer yolculuğundan kesitler aktararak ilham verdi. Genç yeteneklerin merakı ve heyecanı, Akyol’un motive edici tavrıyla birleşerek ilham verici bir atmosfer oluşturdu. Sporcuların sorduğu sorulara içtenlikle yanıt veren Akyol, hem teknik bilgilerini hem de sporculuk yaşamına dair önemli dersleri paylaştı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com