Ana Sayfa Yaşam 11 Ekim 2024 43 Görüntüleme

Apex Legends Techno Terror Koleksiyon Etkinliği 15 Ekim’de Başlıyor!

Apex Legends’ın yeni Techno Terror Koleksiyon Etkinliği, tüm oyuncuları Cadılar Bayramı heyecanına davet ediyor.

 

Etkinliğin korkutucu ve ürpertici fragmanını izlemek için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

 

Etkinlikle ilgili diğer ayrıntılara ise bu adresteki blog gönderisinden ulaşabilirsiniz.

 

  • Trick N’ Treat Trio’ları: Revivals ile geri dönen bu favori modda oyuncular Outlands’de aksiyon içinde ilerleyebilirler. Kalkanlar, EVO ve Ultimate yükü için Rev Shell Bombasını atmaya ve şekerlere yumulmaya hazır olun. Tatlıya düşkün olan var mı?

    • Taklitçi Kitler:  Diğer Legend’ların yeteneklerinin gücünü kullanarak rakiplerinizi ürkütmek hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı!
       

  • Korkunç Tüp Kozmetik Ögeleri: Octane, Valkyrie ve daha fazlası için Efsanevi Kostümlerle alacakaranlık E-District sokaklarında gezinin ve düşmanlarınızı korkuyla buluşturun. Etkinlik sona ermeden önce 24 ölümcül etkinlik ögesinin tamamını toplayan oyuncular Pathfinder’ın Prestige Kostümü Apex Mecha’yı ortaya çıkarabilecekler.

    • Radikal Ödül Takibi: Oyuncular takip yolunda ilerleyerek Mirage ve Devotion için yeni Epik Kostümleri ve Kaplamaları elde edebilecekler.
       

  • Fight or Fright İndirimi: Oyuncular Pathfinder’ın “Reaper’s Path”i ve Conduit’in “Lionhearted”ı gibi yeni Efsanevi Kostümlerin yanı sıra Bloodhound, Ash ve Fuse’un Epik Kostümlerini elde edebilirler. Mağaza’ya geri dönen kostümlerin yanı sıra yepyeni Fight or Fright Çıkartmalarını elde edebilirsiniz. Tüm bunları ve daha fazlasını 5 Kasım’a kadar Fight or Fright Mağazası’nda keşfedebileceksiniz!

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com