Ana Sayfa Kültür & Sanat 2 Ekim 2024 39 Görüntüleme

Netflix, Russo Kardeşler’in yönettiği ve başrollerinde Millie Bobby Brown ile Chris Pratt’in yer aldığı “Sanal Ülke”nin ilk görsellerini paylaştı.

Netflix, Anthony ve Joe Russo kardeşlerin yönettiği, başrollerinde Millie Bobby Brown ve Chris Pratt’e yer veren yeni filmi Sanal Ülke’den ilk kareleri paylaştı. 

 

Başrollere Ke Huy QuanJason AlexanderWoody NormanGiancarlo Esposito ve Stanley Tucci’nin de eşlik ettiği filmde öksüz bir genç kız olan Michelle, küçük kardeşini bulabilmek için Amerika’nın Batı Yakası’nı boydan boya dolaşıyor ve bu yolculukta ona bir robot ve sıra dışı bir gezgin eşlik ediyor. 

 

Seslendirme kadrosunda Woody HarrelsonAnthony Mackie, Brian CoxJenny SlateHank AzariaColman Domingo ve Alan Tudyk gibi isimlerin bulunduğu Russo Kardeşler imzalı Sanal Ülke, 2025’te sadece Netflix’te yayınlanacak.

 

Sanal Ülke Hakkında: 

 

Anthony ve Joe Russo kardeşlerin imzasıyla retro-fütürist bir geçmişte geçen bu macerada, öksüz kalan genç kız Michelle, küçük kardeşini bulabilmek için Amerika’nın Batı Yakası’nı boydan boya dolaşıyor. Bu yolculukta Michelle’e tatlı ama gizemli bir robot ve sıra dışı bir gezgin eşlik ediyor. 

 

Yönetmenler: Anthony ve Joe Russo
 

Senaristler: Christopher Markus & Stephen McFeely
 

Uyarlandığı Romanın Yazarı: Simon Stålenhag
 

Yapımcılar: Joe Russo, Anthony Russo, Mike Larocca, Angela Russo-Otstot; Chris Castaldi; Patrick Newall
 

Yürütücü Yapımcılar: Christopher Markus, Stephen McFeely, Tim Connors, Nick van Dyk, Jake Aust, Geoffrey Haley, Jeffrey Ford, Simon Stålenhag, Julia Angelin, Russell Ackerman, John Schoenfelder, Anthony Muschietti, Barbara Muschietti
 

Eş Yapımcılar: Anthony J. Vorhies, Joseph Micucci, Murtaza Kathawala
 

Oyuncular: Millie Bobby Brown, Chris Pratt, Ke Huy Quan, Jason Alexander, Woody Norman, Giancarlo Esposito ve Stanley Tucci

 

Seslendirme Kadrosu: Woody Harrelson, Anthony Mackie, Brian Cox, Jenny Slate, Hank Azaria, Colman Domingo, Alan Tudyk

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com