Ana Sayfa Yaşam 17 Eylül 2024 28 Görüntüleme

DemirDöküm, dijital randevu sistemini devreye aldı

DemirDöküm, dijital dönüşüm çalışmaları kapsamında geliştirdiği “Saha Servis Yönetim Projesi”ni kullanıma sundu. Müşteri deneyimi ve memnuniyetinde sektörde öncü projeleri hayata geçiren şirket, servis hizmetlerinde yeni bir dönemin kapısını aralıyor. Yeni dijital randevu sistemi ile Türkiye’nin dört bir yanında servis hizmetleri daha kolay ve hızlı hale gelecek. DemirDöküm yeni dönemde 1 milyon’a varan randevu talebini dijital haritalar üzerinde takip edecek.

İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, satış sonrası hizmetlerdeki iddiasını artırıyor. Son 5 yılda üretimden satış sonrası hizmetlere kadar tüm süreçlerde dijital dönüşüm çalışmalarına ağırlık veren DemirDöküm, “Saha Servis Yönetim Projesi”ni kullanıma sundu. Satış sonrası hizmetlerde yüzde 90’ın üzerinde olan müşteri memnuniyeti oranıyla sektörün referans noktası olan DemirDöküm, yeni dönemde müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam edecek.

RANDEVULAR HARİTALARDA TAKİP EDİLECEK

Hayata geçen yeni dijital sistem sayesinde müşteriler, servis randevularını çok daha kolay bir şekilde alabilecek ve süreçler daha hızlı ilerleyecek. Proje kapsamında Türkiye genelinde 250’ye yakın yetkili servis ile 1000 teknikerin iş süreçleri, yeni cihazlar ve yazılım entegrasyonlarıyla daha verimli hale getirildi. Sistem, günlük ve haftalık randevu planlamalarını harita tabanlı ekranlar üzerinden yaparak iş akış süreçlerinin daha etkin bir şekilde yönetilmesini sağlıyor

Proje kapsamında; tüm yetkili servisler ve 200 müşteri danışmanına süreç ve uygulama eğitimleri verildi, talep yoğunluk haritası oluşturuldu. Yeni nesil cihaz ve uygulamaların entegre edildiği proje sayesinde müşteri talepleri ve randevuları anlık, günlük, aylık ve yıllık bazda detaylı olarak takip edilebilecek. Yeni nesil 530 akıllı telefon, cihaz ve tabletin dahil edildiği mobilizasyon projesiyle yetkili servislerin saha operasyonları kusursuzlaştırıldı. Tüm akışın sorunsuz olarak işlemesi için gerekli performans takibi 21 kişilik online Servis Operasyon Merkezi (SOM) tarafından yönetilecek. 

“MÜŞTERİLERİMİZİN HAYATLARINI KOLAYLAŞTIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Sektördeki liderliğini dijital dönüşüm çalışmalarıyla da pekiştirmeyi hedefleyen DemirDöküm’ün hayata geçirdiği projeyle birlikte yıl sonuna kadar 1 milyona varan randevunun hızlı bir şekilde programlanabileceğini belirten CEO Alper Avdel; “En önemli gündemimiz ‘müşteri memnuniyeti’ ve ‘müşteri deneyimi’. Rakamsal hedeflere ulaşmak, günümüz şartlarında anlamını yitirdi. Orta ve uzun vadede başarıya ulaşmanın anahtarı müşteri memnuniyetinden geçiyor. Türkiye’nin en köklü şirketlerinden biri olarak, müşteri memnuniyetindeki başarı oranımızı yüzde 90’ın üzerinde gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Zirvedeki yerimizi korumak için bu alana önemli yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Üretim, iş süreçleri ve satış sonrası hizmetlerde odaklandığımız 10’dan fazla dijital dönüşüm projesi ile sektörümüze liderlik etmeyi sürdüreceğiz. Hayata geçirdiğimiz dijital randevu sistemimizle müşterilerimize sunduğumuz hizmet kalitesini artıracak, onların hayatını kolaylaştırmayı sürdüreceğiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com