Ana Sayfa Yaşam 8 Eylül 2024 50 Görüntüleme

İzmirli sporcular madalyalarla döndü

Türkiye Ümitler Tekvando Şampiyonası’nda mücadele eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları bir altın ve üç bronz madalya kazandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü tekvandocuları, Konya’da düzenlenen Türkiye Ümitler Tekvando Şampiyonası’ndan madalyalarla döndü. İzmirli sporcular 2-5 Eylül tarihleri arasında düzenlenen şampiyonada, iki binin üzerinde rakibi ile yarıştı. Karatay Spor Merkezi’nde gerçekleştirilen turnuvada Büyükşehir Belediyeli sporcu Eren Özdemir, 68 kiloda tüm rakiplerini yenerek altın madalyanın sahibi oldu. 
Ayrıca sporculardan 54 kiloda Kaan Yelaldı, 87 kiloda Mehmet Efe Özdemir ve 46 kiloda Zehra Gürbüz ise bronz madalyaların sahibi oldu. 

İzmir’i temsil edecek
İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü tekvandocularından Eren Özdemir, Kaan Yelaldı ve Hatice Pınar Yiğitalp, 20-23 Kasım 2024 tarihleri arasında Bosna Hersek’in Başkenti Saraybosna’da düzenlenecek U-21 Avrupa Şampiyonası’nda İzmir’i temsil edecek. Üç sporcu Ankara’da düzenlenen Multi Avrupa Tekvando Oyunları’nda elde ettikleri derecelerle Ümitler Avrupa Şampiyonası’nda milli takım kadrosunda yer almayı başardı. Zehra Gürbüz ve Mehmet Efe Özdemir ise milli takım seçme müsabakalarına katılmaya hak kazanmış oldu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com