Ana Sayfa Yaşam 6 Eylül 2024 44 Görüntüleme

AÇEV ile iş birliği anlaşması imzalayan Accor, eğitime destek veriyor

ACCOR TÜRKİYE OPERASYON BAŞKAN YARDIMCISI SİNAN KÖSEOĞLU, TÜRKİYE’DEKİ YATIRIMLARININ YANI SIRA SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNİ DESTEKLEYEREK EĞİTİMİN ULAŞILABİLİR OLMASINA KATKIDA BULUNMAKTAN DUYDUKLARI MUTLULUĞU İFADE ETTİ.

 

110’u aşkın ülkede 5 bin 500’den fazla oteli bulunan, Türkiye’de ise 68 oteliyle hizmet veren Accor, konukseverliği yeniden şekillendiren anlayışı ve dünyayı deneyimleme konusundaki ilham verici çalışmalarının yanı sıra eğitim alanında da desteklerini sürdürüyor. Accor, hayatımızın en belirleyici dönemi olan erken yaşlarda fırsat eşitsizliği ile mücadele etmenin sorumluluğu ve bilinciyle önemli bir adım atarak, erken çocukluk alanındaki deneyimi ve uzmanlığıyla programlarını yurt içi ve yurt dışında uygulayan AÇEV’in çalışmalarına destek vereceğini duyurdu. Yapılan işbirliği kapsamında Accor, AÇEV ile birlikte yıl boyunca çocuklara hayatta eşit fırsatlar sunan projelere katkı sağlayacak. 

 

İşbirliğine yönelik İzmir’de düzenlenen imza töreni, Accor Premium, Orta ölçekli ve Ekonomi Oteller Orta Doğu, Afrika ve Türkiye COO’su Paul Stevens, Accor Premium, Orta ölçekli ve Ekonomi Oteller Orta Doğu, Afrika ve Türkiye COO’su Jonathan Sheard, Accor Türkiye Operasyon Başkan Yardımcısı Sinan Köseoğlu ve AÇEV Genel Müdürü Senem Başyurt’un katılımıyla gerçekleşti. Törende, çocukların okul öncesi eğitimine ulaşmalarının önemine dikkat çekildi. 

 

Accor Türkiye Operasyon Başkan Yardımcısı Sinan Köseoğlu, “Accor’un Türkiye’deki varlığı, ülkedeki seyahat edenlerin ihtiyaçlarına ve tercihlerine uygun çeşitli konaklama seçenekleri sunmaya olan bağlılığını ortaya koyuyor. Bu kapsamda Türkiye’yi çok önemsiyor, buradaki faaliyetlerimizde sosyal sorumluluk projelerine de yer vermeyi önceliklerimiz arasında görüyoruz. Kuruluşundan bu yana eğitim çalışmalarının yaygınlaşması adına çok kıymetli projelere imza atan AÇEV ile iş birliğine imza atmaktan dolayı çok mutluyuz. AÇEV tam 30 yıldır, her çocuğun sağlıklı, mutlu, güvende olması, yaşına uygun öğreniyor ve destekleniyor olması, hayata eşit fırsatlarla başlayabilmesi için çalışıyor. AÇEV, başta erken yaştaki çocuklar olmak üzere onların birincil yakınları olan anne babalara ve aynı zamanda kadınlara yönelik bilimsel temelli eğitim programları geliştiriyor ve uyguluyor. AÇEV ile işbirliğimizin sürdürülebilir olmasını arzu ediyoruz’’ dedi.

 

 

Alternatif bir okul öncesi eğitim modeli olan Anne Çocuk Eğitim Programı (AÇEP) geliştiren AÇEV, 1993’ten bu yana çocukların eğitime ulaşmaları için projeler üretip uyguluyor. Eğitimlerin Türkiye çapında yaygınlaştırılmasını amaçlayan AÇEV’in kurucuları “Bilim sadece bilim için değildir, topluma da dönmelidir, o zaman daha önemli olur” yaklaşımını temel alarak yararlı bir etkiyi yaygınlaştırmak üzere hareket ediyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Burhaniye Ata’sını Andı

Burhaniye Ata’sını Andı

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com