Ana Sayfa Yaşam 6 Eylül 2024 53 Görüntüleme

Bir yıl içinde ortaklık bağlantısını iki katına çıkaran Emirates, 1.700 şehre ulaşım fırsatı sunuyor

Böylece, Emirates ve ortaklarının ortak uçuş ağlarında her hafta ortalama 61.000’den fazla yolcu için kolay bir şekilde ulaşım fırsatı sunuldu. 

Havayolu, ulaşım ekosistemi genelinde yeni ortaklıklar kurarak ve mevcut ortaklıklarını derinleştirerek, 31 ortak uçuş, 118 hatlar arası, 13 demiryolu ve helikopter hizmetleri veren ortağıyla birlikte bir dizi ek seyahat seçeneği sunuyor. 100’den fazla ülkede 162 iş ortağına sahip olan Emirates, yolcular için daha fazla ve daha iyi bağlantılara sahip genişletilmiş bir ağ erişimi, tek biletli kolay yolculuk, gelişmiş bagaj transferleri, yolcu sadakat programı avantajları, lounge erişimi ve daha birçok avantajla her temas noktasında rahat bir seyahat deneyimi sağlıyor.

Emirates’in iş ortağı olan havayolları ile uçan yolcular için popüler seyahat noktaları, Emirates’in 140’tan fazla uçuş noktasındaki güçlü ağı ve Dubai Uluslararası Havalimanı’nda sunduğu rahat bağlantılar ile daha da yakınlaşıyor ve hem yerde hem de gökyüzünde sektör lideri deneyimler yaşayarak, hepsine kolayca ulaşılabiliyorlar.

Geçtiğimiz yıl Emirates, aralarında Avianca ve Batik Air Malaysia ile ortak uçuşların da bulunduğu 16 yeni ortaklık başlattı. Havayolu ayrıca KAM Air, Sri Lanka Airlines, Condor, Flynas, Viva Aerobus, Sun Express, Maldivian, Siberia Airlines ve Kenya Airways ile hatlar arası anlaşmalarını tamamlayarak uygulamaya koydu.

Emirates yolcuları artık Trenitalia, Spanish Rail Renfe, Austrian Rail OBB ve Swedish Rail SJ ile olan iş birliği sayesinde uçak ve tren yolculuklarını birleştirerek, Avrupa genelindeki şehirlere hızlı bağlantılar sayesinde bir biletle ulaşabiliyorlar. Havayolu ayrıca, Emirates yolcularına tek bir biletle Nice ve Monako arasında helikopter ile uçuş hizmeti sağlamak için kentsel hava mobilite şirketi BLADE ile yenilikçi bir hatlar arası ortaklığı yapan ilk tam hizmet sağlayıcı taşıyıcısı oldu.

Emirates’in Başkan Yardımcısı ve Ticari İşler Direktörü Adnan Kazım, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Geçtiğimiz yıl, küresel varlığımızı derinleştirme ve altı kıtadaki ayak izimizi genişletme stratejimizi ikiye katlayarak, hemfikir olduğumuz havayolları, demiryolu ortakları ve hava taşımacılığı operatörleriyle yeni ortaklıklar kurduk ve yolculara daha önce hiç olmadığı kadar çok sayıda uçuş noktası, bağlantı seçeneği ve kesintisiz erişim sağladık. Organik büyüme her zaman planlarımızın merkezinde yer alırken, yolcularımızın dünyanın her köşesine mümkün olan en kolay şekilde ulaşmalarına yardımcı olma taahhüdümüzün bir parçası olarak ortaklarımızın tamamlayıcı ağlarının gücünden yararlanmaya devam edeceğiz. Dünya standartlarında bağlantı, ekonomileri güçlü ve dirençli tutuyor. Ortaklığımızı büyütme hedeflerimiz; Dubai’yi, dünyanın her yerinden iş, turizm ve yatırımı çeken dünyanın en bağlantılı şehri haline getirmeye yönelik D33 stratejisiyle uyumlu.”

Yıllar içinde Emirates’in birçok ortaklığı, havayolunun yalnızca yolcuları benzersiz noktalara ulaştırmakla kalmayıp aynı zamanda program optimizasyonu, Terminal 3’e erişim ile Dubai Uluslararası Havalimanı’nda kolay bağlantı ve karşılıklı avantajlar sağlayan sağlam ağlar oluşturmasının yolunu açtı. flydubai ile olan ortaklığı, ortak işbirliğinin nasıl daha kolay yolculuk ve yolculara daha fazla avantaj sağladığının istisnai bir örneği olarak öne çıkıyor. Bugün, yolcular 100 ülkede 230’dan fazla seyahat noktasına erişebiliyor ve ortalama bir günde 275 ortak uçuş arasından seçim yapabiliyorlar. Emirates yolcuları, 90’dan fazla eşsiz flydubai uçuş noktası için uçuş rezervasyon yapabilirken, flydubai yolcuları da 100’den fazla Emirates uçuş noktası arasından seçim yapabiliyorlar. Sonuç olarak, ortaklığın başladığı 2017 yılından bu yana 17,5 milyondan fazla yolcu, Emirates ve flydubai’nin iş birliği sayesinde keyifli seyahat deneyimleri yaşadı.

Maldivler gibi popüler uçuş noktalarına tatil amaçlı seyahat eden yolcular, Emirates’in Maldivian ile benzersiz hatlar arası ortaklığı sayesinde Maldivler’in ötesindeki 16 adaya da erişim sağlıyor. Emirates, Pro Flight Zambia ile ortaklığı sayesinde Southern African Airline’ın hizmet verdiği 13 noktaya erişim sağlıyor. Bunlar arasında, Lusaka’dan kısa bir yolculukla ulaşılabilen ve büyüleyici bir safari deneyimi sunan Lower Zambezi Milli Parkı da yer alıyor.

Havayolu United, Air Canada ve Qantas ile yaptığı büyük ortaklıklar sayesinde yolculara Kuzey, Orta ve Güney Amerika, Avustralya ve Yeni Zelanda’daki 350’den fazla uçuş noktasına eşsiz erişim sağlamaya, bağlantı fırsatlarını genişletmeye, yolcu sadakat programları genelinde rakipsiz olanaklar sağlamaya ve lounge erişimi gibi diğer dünya standartlarında yolcu avantajları sunmaya devam ediyor.

Emirates, havayolunun uçuş ağındaki bir dizi diğer stratejik ortaklık aracılığıyla tek bir biletle bağlantı seçeneklerini artırmayı sürdürüyor:

Amerika: Emirates yolcuları, United, Air Canada ve diğer ortak havayolları aracılığıyla Kanada, Meksika, Karayip Adaları ile Orta ve Güney Amerika’daki 375’ten fazla şehre erişebiliyor. Dubai’den Emirates’in uçuş ağına dahil olan yolcular, Orta Doğu, Afrika, Orta ve Güney Asya’daki benzersiz noktalar arasından seçim yapabiliyor.

Avrupa: Yolcular, Emirates’in tek bir biletle birden fazla şehri keşfetmek için yer transferleri sunan ve esneklik sağlayabilen Almanya, İspanya, Fransa, İtalya, Avusturya ve İsveç’teki demiryolu ortaklarına ek olarak Condor, ITA Airways, Air Malta, Air Baltic, Aegean Airlines, TAP Portugal ve Siberia Airlines’ın da aralarında bulunduğu yedi ortak uçuş, 33 hatlar arası, 12 demiryolu ve hava taşımacılığı ortağı aracılığıyla 380’den fazla şehre erişebiliyor.

Asya: Emirates’in Asya ağı, havayolunun Uzak Doğu, Batı Asya ve Hint Okyanusu’nun yanı sıra Orta Doğu’da 500’den fazla popüler şehre ulaşan 12 ortak uçuş ve 42 hatlar arası ortağı ile daha da güçleniyor.

Avustralya: Emirates’in Qantas ile uzun süredir devam eden ortaklığı, 85’in üzerinde Avustralya şehrine erişim sağlarken, Qantas yolcuları Emirates ile Dubai’ye uçabiliyor ve Qantas’ın mevcut uluslararası uçuş ağının ötesinde Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’daki 45’in üzerinde şehre erişebiliyor.

Afrika: Emirates’in Afrika’daki ayak izi, 5 ortak uçuş ve 18 hatlar arası ortak aracılığıyla 210’dan fazla bölgesel noktaya genişleyerek, kıta genelinde daha küçük bölgesel noktalara daha fazla uçuş seçeneği ile yolcular için üstün bağlantı sunuyor.

Havayolunun yolcu sadakat programı Emirates Skywards ve hava kargo birimi Emirates SkyCargo da hem yolcuların hem de kargo müşterilerinin havayolunun büyük ortaklıklarının tüm faydalarından yararlanmasını sağlayan ağ ve sadakat programı çerçevelerini desteklemek ve tamamlamak için ortak uçuş ve hatlar arası ortaklarıyla yakın bir şekilde çalışıyor. Operasyonel tarafta ise Emirates Havalimanı Hizmetleri, yolcuların bir uçuştan diğerine rahat ve kolay bir şekilde gidebilmelerini ve havayolunun Dubai ve dış hatlardaki özel yolcu salonlarına erişebilmeleri için ekiplerin yolculara yardımcı olmak üzere hazır bulunmalarını sağlamak adına önemli bir rol oynuyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com