Ana Sayfa Yaşam 6 Eylül 2024 65 Görüntüleme

OPPO, UEFA ile ortaklığını önümüzdeki üç sezon için yeniledi

Anlaşma, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupa, UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi finalleri ve UEFA Gençlik Ligi finalleri gibi birçok UEFA organizasyonunu kapsıyor. Son iki sezondur devam eden iş birliği sayesinde OPPO, akıllı telefonlar, kulaklıklar ve akıllı saatlerdeki en son teknolojilerini kullanarak taraftarların futbol maçlarına ilgisini daha da artırmayı ve UEFA ile birlikte olağanüstü izleme deneyimleri sunmayı sürdürecek.

 

OPPO, UEFA ile “Resmi Akıllı Telefon Partneri” olarak iş birliği anlaşmasını yeniledi. Anlaşmaya ilişkin duyuru OPPO Yurtdışı Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Başkanı Billy Zhang ve UEFA Pazarlama Direktörü Guy-Laurent Epstein’ın katıldığı özel bir etkinlikte yapıldı. Ayrıca etkinliğe, futbolun yaşayan efsanesi Iker Casillas Fernández de sürpriz bir katılım gerçekleştirdi ve hayranlarla buluşarak en yeni OPPO ürünlerini ve yapay zekâ teknolojisini tanıttı.

 

Billy Zhang, etkinlikte yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Son iki yıldır UEFA ile olan iş birliğimiz, tüm nesillerden taraftarları bir araya getirip ilham verme konusunda ortak değerlerimizi vurguladı. Önümüzdeki üç yıl boyunca bu ortaklığı güçlendirmeyi, OPPO’nun görüntüleme ve yapay zekâ teknolojileri aracılığıyla taraftarları maçlara daha da yaklaştırmayı ve genç oyuncular ile global futbol topluluğuna futbolun büyüsünü yaşatmak için daha fazla kaynak ayırmayı sabırsızlıkla bekliyoruz” 

 

UEFA Pazarlama Direktörü Guy-Laurent Epstein ise, “Geçtiğimiz iki sezonda OPPO’nun akıllı telefonları ve teknolojileri, UEFA Şampiyonlar Ligi deneyimini gelişmiş görüntüleme ve yapay zekâ yetenekleriyle dünya çapındaki taraftarlar için zenginleştirdi. Artık iş birliğimizi daha da ileriye taşıyarak daha fazla insanın futbolun tutkusunu hissetmesini ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nden ilham almasını sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

 

Mobil görüntüleme ve yapay zekâ teknolojileri, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne güç katacak

 

On yılı aşkın mobil görüntüleme teknolojisi deneyimiyle OPPO, futbolseverler için “Matchday Phone”u (Maç Günü Telefonu) geliştirdi. Üstün telefoto ve gece çekim özelliklerini bir araya getiren OPPO akıllı telefonları, taraftarların stadyumdaki heyecan verici anları yakalamalarına, yüksek tribünlerden net çekimler yapmalarına ve akşam maçlarında canlı renkler ve ayrıntıları yakalamalarına yardımcı oluyor.

 

Futbolseverleri futbol heyecanına daha da yakınlaştırmak amacıyla OPPO, futbol efsanesi Iker Casillas Fernández’i ortaklık yenileme etkinliğinde en yeni OPPO AI Studio özelliğini tanıtması için davet etti. OPPO, önümüzdeki üç sezon boyunca AI Studio ve AI Silgi gibi yapay zekâ ve üretken yapay zeka özelliklerindeki yeniliklerle futbolseverlerin etkileşimini artırmaya devam edecek.

 

OPPO’nun spora yönelik destekleri artarak sürecek

 

OPPO önümüzdeki sezonlarda, dünya çapında İspanya, Meksika, Mısır ve Çin gibi ülkelerde bir dizi genç futbolcu gelişim programı başlatarak futbol taahhüdünü genişletecek. Bu girişimler sayesinde OPPO ve UEFA, genç futbolculara ve topluluk futbol kulüplerine kaynak ve destek sağlayarak onların futbol hayallerini gerçekleştirmeleri için ilham verecek.

 

OPPO, UEFA Şampiyonlar Ligi iş birliğinin geçtiğimiz iki yılında, güçlü görüntüleme teknolojisini kullanarak sayısız önemli anı yakaladı ve kutladı. Yenilenen ortaklık kapsamında OPPO, önümüzdeki üç sezonda UEFA ile yakın bir şekilde çalışarak daha fazla taraftarın futbol maçlarını keyifle izlemeleri ve OPPO teknolojisinin UEFA organizasyonlarındaki heyecanı nasıl artırdığını deneyimlemeleri için fırsatlar sunmaya devam edecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com