Ana Sayfa Yaşam 5 Eylül 2024 39 Görüntüleme

HONOR, IFA 2024’te Rekor Kıran HONOR Magic V3 ile Geleceğin Kapılarını Aralıyor

Küresel teknoloji markası HONOR, bugün IFA 2024’te yapay zeka odaklı bir dünyada yenilikçi çözümlere olan bağlılığını sergileyerek, çığır açan yapay zeka özellikli donanım yeteneklerini ve iş birliğine dayalı yapay zeka gizlilik koruma mimarisini duyurdu. Dünyanın en ince içe katlanabilir akıllı telefonu HONOR Magic V3’ün yanı sıra şık ve sanatsal dizüstü bilgisayar HONOR MagicBook Art 14, son teknoloji yenilikçi dijital tuval HONOR MagicPad 2 ve şık sağlık takip cihazı HONOR Watch 5 de dahil olmak üzere HONOR’un en yeni yapay zekâ destekli amiral gemisi cihazları gerçekleşen özel lansmanda tüm dünya ile buluştu.

“HONOR CEO’su George Zhao, “Yapay zeka, sektörümüzü kökten yeniden şekillendiriyor; her gün dünya genelindeki tüketiciler için yaratıcılığı ve üretkenliği artıran yeni deneyimler sunuyor ve zenginleştiriyor. Akıllı cihaz üreticisi olarak, bu yenilikleri tüketicilere kolayca ulaştırma görevini üstleniyoruz. Teknolojideki uzmanlığımızla, yapay zeka sayesinde yol haritamızı belirliyor ve kullanıcıların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan kişisel, sezgisel ve daha güvenli yapay zeka deneyimleri yaratıyoruz. Yeni amiral gemisi cihazlarımızla, tüketicilerin gerçekten büyüleyici bulacağı insan odaklı yapay zeka deneyimlerini sunmayı hedefliyoruz.” sözleriyle IFA’da tanıtılan yeni cihazların yarattığı heyecanı dile getirdi.

 Lansmanda, HONOR, Google Cloud ile olan iş birliğini de vurguladı. Google Cloud Küresel Çözümler ve Tüketici Yapay Zekası Genel Müdürü Matt Waldbusser, “HONOR ile iş birliğimizi derinleştirmekten memnuniyet duyuyoruz. HONOR, Google’ın yapay zeka modelleri ve Cloud teknolojisini bir araya getirerek Magic V3 kullanıcılarına yapay zeka ile günlük yaşamlarında heyecan verici yeni olasılıkları deneyimleme fırsatı sunuyor.” dedi.

 

HONOR Magic V3: Sağlam Performansıyla Dünyanın En İnce Katlanabilir Cihazı

Katlanabilir cihazların sınırlarını zorlamaya devam eden HONOR, gelişmiş dayanıklılık, pil, ekran ve yapay zekâ deneyimine sahip dünyanın en ince içe katlanabilir telefonu olan yepyeni HONOR Magic V3’ü küresel kullanıcılarla buluşturdu. 

 

HONOR Magic V3, 9,2 mm’lik şık katlanmış kalınlığı ve sadece 226 g ağırlığındaki tüy kadar hafif gövdesiyle, amiral gemisi katlanmayan telefonların incelik ve ağırlığına rakip olarak en üst düzeyde taşınabilirlik sunuyor. Bu başarı, 19 yenilikçi malzemenin ve 114 mikro yapının titizlikle uygulanmasıyla elde edilerek katlanabilir cihazlarda yeni bir hassasiyet ve incelik dönemi başlatıyor. Kubbe şeklinde sekizgen bir kamera modülüne sahip olan HONOR Magic V3, kubbe yapılarının mimari güzelliğini kusursuz bir şekilde yansıtırken, elmas kesimi ile cihaza zarafet ve şıklık katıyor.

 

HONOR Magic V3’ün gövde malzemesinde kullanılan özel fiber, dayanıklılığı artırarak, diğer amiral gemisi telefonlara kıyasla darbe direncini 40 kat yükseltirken arka kapağın kalınlığını %30’dan fazla azaltıyor. Ayrıca, tescilli HONOR Süper Çelik Menteşe’ye sahip olan cihaz, 500.000 katlama döngüsüne kadar dayanıklılık gösteriyor ve prestijli SGS Dayanıklılık Sertifikasına sahip. HONOR Süper Zırhlı İç Ekran ve HONOR Çizilmez Nano Kristal Kalkan ile güçlendirilen HONOR Magic V3, günlük kullanımın zorluklarına karşı koyacak şekilde tasarlandı.

 

6,43 inç harici ekran ve 7,92 inç dahili katlanabilir ekran ile donatılan HONOR Magic V3, kullanıcılara keyifli bir görsel yolculuk sunan sürükleyici bir çift kullanım deneyimi sunuyor. Kullanıcı sağlığına ve konforuna odaklanan bu cihaz, dünyanın ilk AI Defocus Ekran teknolojisi, 4320Hz Risksiz PWM Karartma, Dinamik Karartma, Sirkadiyen Gece Ekranı ve Doğal Ton Ekranı gibi bir dizi yenilikçi göz konforu özelliğine sahip.

 

Ayrıca HONOR Magic V3, yıldırım hızında 66W Kablolu ve 50W Kablosuz HONOR SuperCharge ile desteklenen gelişmiş 5150mAh Üçüncü Nesil Silikon-karbon Batarya ile kullanıcıların kesintisiz ve stressiz bir mobil deneyim yaşatıyor. 50MP Periskop Telefoto Kamera, 50MP Ana Kamera ve 40MP Ultra Geniş Kameradan oluşan yenilikçi HONOR Falcon Kamera Sistemine sahip olan cihaz, çarpıcı akıllı telefon fotoğrafçılığı arayan kullanıcılar için benzersiz görüntüleme kalitesi ve çok yönlülük vaat ediyor.

 

HONOR Magic V3 aynı zamanda bir dizi akıllı özellik sunuyor. Bunlar arasında Katlanabilir Magic Portal’ın yanı sıra ışık hızında çekimler için HONOR AI Hareket Algılama ve portre iyileştirme için HONOR AI Portre Motoru gibi cihaz üzerinde yapay zekâ özellikli fotoğrafçılık özellikleri de yer alıyor. Google Cloud ile iş birliği yapan HONOR, HONOR AI Silgi, Yüz Yüze Çeviri ve HONOR Notes’taki Çeviri araçları da dahil olmak üzere, kullanıcıların genel verimliliği artırmalarını sağlamak için Google’ın AI modelleri ve Bulut teknolojileri tarafından desteklenen bir dizi üretkenlik özelliğini zenginleştiriyor. Bunlar, HONOR’un iş dünyası ve profesyonel kullanıcıların değişen taleplerini karşılayan, yapay zekâ destekli yeni birçok yönlülük ve üretkenlik çağı vaadini yerine getiriyor.

 

HONOR MagicBook Art 14: Yapay Zekâ Destekli Geleceğin Üretkenliğini Zarif Bir Şekilde Ortaya Çıkarın

HONOR MagicBook Art 14, dizüstü bilgisayar endüstrisinde çığır açan bir sıçramayı temsil ediyor ve insan merkezli yeniliği güçlü yeteneklerle birleştirerek geleneksel dizüstü bilgisayar deneyimini dönüştürüyor.

 

Asma Yaprağı Eğrileri Tasarımı ve Saten Emaye Püskürtme Teknolojisini sergileyen bu dizüstü bilgisayar, benzersiz üretkenlik ve kullanıcı deneyimi sunan güçlü donanım ve yazılım çözümlerine ek olarak en son platform düzeyinde yapay zeka özelliklerini barındıran hafif bir mühendislik harikası. Hafiflik ve incelik özelliklerini akıllı telefonlardan dizüstü bilgisayarlara taşıyan HONOR, şimdiye kadarki en hafif ve en ince AIPC’yi piyasaya sunuyor. HONOR MagicBook Art 14, öncü Topoloji Hafif Yapısını sergileyerek yalnızca yaklaşık 1 kg ağırlığında ve 10 mm inceliğinde bir tasarıma sahip. Magnezyum alaşım gövdesi ve titanyum klavyesiyle bu dizüstü bilgisayar, hafiflik ve dayanıklılık arasında mükemmel bir denge kuruyor.

 

Sektör lideri Modüler Kamera Tasarımını entegre eden dizüstü bilgisayar, gizliliği ve uyarlanabilirliği artıran, daha geniş ve sürükleyici bir görsel yolculuğa çıkaran manyetik bir yapılandırma sunuyor. HONOR MagicBook Art 14, kristal netliğinde 3.1K çözünürlüğe sahip 14.6 inçlik büyüleyici bir HONOR FullView Dokunmatik Ekrana sahip. 97’lik olağanüstü ekran-gövde oranı ile 14 inçlik dizüstü bilgisayarlar arasında en büyüğü olan bu ürün, sürükleyici ve zenginleştirici bir izleme deneyimini garanti ediyor. HONOR’un kullanıcıların sağlığına olan bağlılığını gösteren ekran, 4320 Yüksek Frekanslı PWM Karartma gibi sektörün en önde gelen göz koruma teknolojileriyle donatılmanın, yanı sıra Dinamik Karartma teknolojisi ve E-kitap Modu ile rahat ve güvenli bir izleme deneyimi sağlıyor.

 

Microsoft ile iş birliği içinde HONOR MagicBook Art 14, kullanıcılara Akıllı E-posta Yönetimi, Veri içgörüsü ve görselleştirme ve Gerçek Zamanlı Transkripsiyon ve Özetleme gibi gelişmiş Copilot özelliklerine erişim sunarak üretkenliği ve verimliliği artırıyor. Güç verimliliğini daha da artıran dizüstü bilgisayar, kullanıcı davranışını analiz ederek ve performans stratejilerini hassas bir şekilde ayarlayarak güç tüketimini optimize eden ve güçlü ancak güvenilir bir dizüstü bilgisayar deneyimini garanti eden yapay zekâ destekli OS Turbo 3.0 özelliğini barındırıyor. HONOR’un Uzamsal Ses Teknolojisi ve yapay zekâ bilgi işlem gücü tarafından yönlendirilen HONOR MagicBook Art 14, ses mükemmelliğini yeniden tanımlıyor. Bu teknoloji, gerçekçi bir ses ortamı oluşturmak için Uzamsal Yeniden Yapılandırma ve Ses Kalitesi Dengelemeyi birleştiriyor. Gelişmiş AI algoritmalarıyla birlikte Çift Yönlü Geliştirilmiş Mikrofon Tasarımı, her koşulda üstün ses yakalama ve gürültü azaltma sağlayarak grup toplantıları ve görüşmeler gibi senaryolar için mükemmel ve kullanıcıların yüksek bir iletişim ve iş birliği deneyiminin keyfini çıkarmasına yardımcı oluyor.

Yüksek performanslı Intel® Core™ Ultra 7 İşlemci 155H ile güçlendirilen, HONOR MagicBook Art 14, altı performans çekirdeği, sekiz verimli çekirdek ve cihazı 4,8 GHz’e kadar turbo yükseltebilen iki düşük güç tüketimli çekirdekten oluşan heterojen bir çekirdek yapısını benimsiyor. Bu sayede, dizüstü bilgisayar zorlu görevleri başarıyla yerine getirirken pil tasarrufu sağlayan mükemmel çoklu görev performansını verimli bir şekilde sunuyor.

 

GPU performansında iki kat artış ve yapay zeka performansında %70’lik bir iyileşme sergileyen HONOR MagicBook Art 14, yüksek performanslı dizüstü bilgisayar deneyimi arayan kullanıcılar için güvenilir bir seçim haline geliyor. Çok yönlülüğünü artıran bu dizüstü bilgisayar, Thunderbolt 4, USB-C, USB-A, HDMI ve 3,5 mm Kulaklık/Mikrofon girişi gibi çeşitli bağlantı noktalarıyla donatılmış olup, genel rahatlığı artırarak sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Ayrıca, Heterojen Pil Tasarımına sahip olan HONOR MagicBook Art 14 Serisi, alan kullanımını %30 oranında artırırken, 60Wh kapasitesiyle pil ömrünü uzatan güçlü bir performans sağlıyor.

 

HONOR MagicPad2: Üretkenlik ve Eğlencenin Mükemmel Entegrasyonu

HONOR MagicPad2, ultra ince 5,8 mm gövdesi ve sadece 555 g ağırlığıyla dikkat çeken zarif tasarımıyla hareket halindeyken kullanım için ideal bir yol arkadaşıdır. 12,3 inçlik HONOR Eye Comfort Ekranı, 144Hz ekran yenileme hızıyla çeşitli içeriklerde akıcılığı ve yanıt verme hızını artırarak görsel olarak çarpıcı bir deneyim sunuyor. Ayrıca çift TÜV sertifikasına sahip olan tablet, AI Defocus Display, 4320Hz yüksek frekanslı PWM karartma, Circadian Night Display ve Dynamic Dimming işlevleri gibi gelişmiş yenilikler sayesinde optimum göz bakımı sağlıyor. 

 

HONOR MagicPad 2 sadece görsel olarak değil, aynı zamanda ses deneyimiyle de öne çıkıyor. IMAX-Enhanced sertifikasına sahip olan HONOR MagicPad2, çarpıcı görüntü kalitesi ve DTS ses sistemiyle yüksek kaliteli bir eğlence deneyimi sunarak kullanıcıları Disney+’ta her zaman ve her yerde sinematik görsel-işitsel şölenin içine çekiyor. HONOR Spatial Audio Teknolojisi ile donatılan tablet, önceki modele kıyasla %25 daha geniş bir ses alanı sunarak tüm kullanıcılar için ses deneyimini zenginleştiriyor. 

 

HONOR MagicPad 2, Snapdragon 8s Gen 3 amiral gemisi platformuyla güçlendirilmiş olup, ofis işleri ve oyun gibi birden fazla görevi kusursuz bir şekilde yerine getiriyor. 10050mAh kapasiteli devasa pili, 66W hızlı şarj teknolojisi ile desteklenerek hızlı şarj ve verimli güç tüketimi sağlıyor. Bu sayede iş ve eğlence için güçlü bir yedekleme sunar ve kullanıcılarına güvenli bir kullanım deneyimi yaşatıyor.

 

HONOR MagicPad2, kullanıcı deneyimine odaklana ve güçlü yapay zekâ yeteneklerine sahip olan yeni MagicOS 8.0 ile çalışarak kullanıcılara benzeri görülmemiş bir akıllı deneyim sunuyor. Magic Portal özelliği, etkileşim ihtiyaçlarını tahmin ederek kullanıcıların uzun bir basma ve sürükleme ile programlar oluşturmayı ve görevler eklemeyi kolaylaştırıyor. Sesten Metne, El Yazısı Güzelleştirme ve Formül Tanıma gibi yapay zeka destekli ofis araçları, HONOR MagicPad2’nin üretkenliğini artırarak kullanıcıların günlük işlerinde daha fazlasını başarmalarını sağlıyor.

 

HONOR Watch 5: Hafif Tasarım ve Gelişmiş Özellikler

HONOR ayrıca modern teknoloji ve şık tasarımın bir karışımı olan HONOR Watch 5’i de kullanıcıların beğenisine sundu. Sadece 11 mm kalınlığında olan 35 g ağırlığındaki saat, gün boyu kullanım için hafif ve rahattır. 450×390 piksel çözünürlüğe ve 322 PPI değerine sahip 1,85 inç AMOLED renkli ekran, tam ekran dokunmatik çalışmayı destekleyerek canlı bir görsel deneyim sağlıyor.

 

HONOR Watch 5, 480mAh kapasitesi ile 15 günlük etkileyici bir pil ömrü sunan Silikon-karbon bir pile sahip. Turbo X Akıllı Güç Yönetimi ile güçlendirilen bu saat, enerjinin verimli kullanılmasına olanak tanıyor. Bu saat aynı zamanda kalp atış hızı ve SpO2 seviyeleri gibi temel sağlık ölçümlerini takip ederek kullanıcıların sağlık durumlarını gerçek zamanlı olarak izlemelerine yardımcı oluyor. AccuTrack konumlandırma sistemi ile HONOR Watch 5, GPS doğruluğunu önemli ölçüde artırarak kullanıcılara daha hassas aktivite takibi sunuyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com