Ana Sayfa Yaşam 5 Eylül 2024 62 Görüntüleme

Yaklaşan 20. Yıl Dönümü Oyun İçi Kutlamalarının anons edildiği özel bir WoWCast bölümü

Baş yapımcı Holly Longdale ve geliştirici ekibinden üyeler özel bir WoWCast bölümünde Kasım’da resmî olarak yayınlanacak dönüm noktasının yakında Açık Test Bölgesine (PTR) gelecek olan 11.0.5 içerik güncellemesinde oyuncuların neler bekleyebileceklerine dair ayrıntıları paylaşmak üzere topluluk yöneticisi Bethany Stout’a katılıyor.

11.0.5 içerik güncellemesinde sınıf dengeleme güncellemeleri, yeni görevler ve haydut, büyücü ve rahip de dâhil altı yeni savaş sınıfıyla Dracthyr genişletilmesi de dâhil olmak üzere oyuncuların keyif alacağı ek değişiklikler ve özellikler de geliyor. 

 

20. yıl dönümü kutlamaları çeşitli etkinlikler ve ödüllerle başlıyor. Oyuncular Kasım ve Aralık boyunca özel görevlere katılmayı, benzersiz para kazanmayı ve özel oyun içi öğeler toplamayı dört gözle bekleyebilirler.

 

• Yeni Para Birimi: 20. Yıl Dönümü Kutlaması sırasında önceki yıl dönümlerinden ve yeni yıl dönümlerinden dönen öğeler dahil olmak üzere harcayabileceğiniz Bronz Kutlama Jetonları kazanmak için görevlere ve etkinliklere katılın.

 

• Blackrock Depths Raid Dungeon: Bronz ejderha sürüsü ona tarihte geriye bir bakış atmasını sağlarken Moira Bronzebeard’a katılın ve yıl dönümü kutlaması için yeniden tasarlanan sekiz destansı boss raid karşılaşmasından oluşan bir yolculukta hepimizi yönlendirin. Oyuncular Raid Finder ile bu destansı raid için sıraya girebilir veya Normal ve Kahraman zorlukları için 10 ila 15 kişilik gruplar oluşturabilir.

 

• Simgesel Kademe 2 Transmog Setleri: Rahipler ve Evokerlar dahil olmak üzere artık tüm sınıflar için mevcut olan klasik Kademe 2 zırh setlerinin modernize edilmiş versiyonlarını toplayın. 20. Yıl Dönümü Kutlaması sırasında kazandığınız Bronz Kutlama Jetonlarıyla bu görünümleri satın alarak zamanda geriye gidin ve sınıf gururunuzu gösterin.

 

• Klasik Zindanlarda Zaman Yolculuğu: Sizi Deadmines, Zul’Farrak, Dire Maul (doğu ve batı kanatları) ve Stratholme’un yaşayan ve ölümsüz zindanlarının orijinal versiyonlarına götürecek özel bir Zaman Yolculuğu etkinliğine dalın ve destansı yeni ödüller kazanın. Oyuncular, yeni binekler, evcil hayvanlar ve transmog görünümleri elde etmek için özel satıcıları ziyaret etme seçeneğine sahip olacaklar.

 

• Yeni Binekler, Evcil Hayvanlar ve Kozmetikler: Blizzard Çalışan Hizmet Ödülü’nden esinlenen bir binek, bebek dreadlord evcil hayvanları ve yıl dönümü temalı oyuncaklar gibi özel yeni koleksiyonlarla World of Warcraft’ın 20. yılını kutlayın.

 

• Yeni Dünya Boss’ları: Tanaris’te partiyi basarken Doomwalker ve Azuregos gibi ikonik dünya boss’larıyla savaşın. Bu karşılaşmalar oyunculara harika ödüller ve yıl dönümü parası kazanma şansı sunacak.

 

• Korrak’ın İntikamı Geri Dönüyor: Korrak’ın İntikamı ile klasik Alterac Vadisi savaş alanına katılın. “Korrak’ın İntikamı” görevini tamamlayan oyuncular, karakterlerinin fraksiyonuna göre iki binek hayvanından biriyle ödüllendirilecek: Stormpike Battle Ram (İttifak) ve Frostwolf Snarler (Horde).

 

• Trading Post’ta 30 Yıllık Warcraft: Oyuncular, Warcraft III fraksiyonlarını temsil eden dört ikonik arka görünüm kalkanını kazanmak için ayın çubuğunu doldurabilecekler: Ork, İnsan, Gece Elfi ve Scourge.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com