Ana Sayfa Yaşam 4 Eylül 2024 35 Görüntüleme

Acer İlk Avuç İçi Oyun Bilgisayarını Tanıttı: Nitro Blaze 7

Acer, avuç içi oyun bilgisayarı yeni Acer Nitro Blaze 7 (GN771) ile taşınabilir oyun bilgisayarları dünyasına giriş yaptı. Cihaz, son teknolojiyi kompakt tasarımla bir araya getirerek bir üst seviye oyun ve eğlence deneyimini kullanıcıların her zaman elinin altında bulundurmasını sağlıyor. Acer’ın birinci nesil avuç içi AI oyun bilgisayarı, geniş yelpazede oyun ve uygulamalarda performansı ve yanıt süresini optimize eden Ryzen AI özelliğine sahip AMD Ryzen™ 7 8840HS işlemciyle donatıldı. 

 

Acer Nitro Blaze 7’nin tasarımı, kullanıcıların cihazı çantalarına veya ceplerine atıp hareket halindeyken anında oyun oynamalarına olanak tanıyor. Dokunmatik arayüz destekli 7 inç Full HD (FHD) IPS ekrana sahip cihaz, AMD FreeSync Premium teknolojisi ve inanılmaz hızlı 144 Hz yenileme hızı sunuyor. Bu da, oyuncuların en sevdikleri AAA oyunlarını oynarken gelişmiş görseller ve hızlı tepki veren kontroller deneyimlemelerini sağlıyor. Sistem Windows 11 işletim sistemiyle çalışıyor ve sistem üzerinde birden fazla platformdan oyun eklemeyi destekleyen yeni Acer Game Space uygulaması yer alıyor. 

 

Acer Nitro Blaze 7: Güçlü ve Taşınabilir Bir AI Avuç İçi Oyun Bilgisayarı 

Acer’ın yeni Nitro Blaze 7 taşınabilir oyun bilgisayarı, günlük oyun ve eğlence için ışık hızında performans ve verimlilik sunuyor. Toplam 39 AI TOPS gücünde etkileyici yapay zeka işlem performansı ve Ryzen AI teknolojili AMD Ryzen 7 8840HS işlemciye sahip olan kullanıcılar, cihaz içi yapay zeka destekli yetenekler için optimize edilmiş verimlilik ve tam desteğe kavuşuyor. Gerçek zamanlı grafiksel yükseltme ve gecikmesiz bir deneyim için cihazın panelinde AMD Radeon 780M grafikler ve Radeon Super Resolution yer alıyor. 7 inç büyüklüğünde FHD (1920×1080) IPS dokunmatik ekran, ultra akıcı sahneler ve yırtılmasız bir oyun deneyimi sunmak için son derece hızlı 144 Hz yenileme hızı, yüzde 100 sRGB kapsamı ve AMD FreeSync Premium özelliklerine sahip. Nitro Blaze 7 ayrıca sorunsuz çoklu görev performansı ve oyun, medya ve diğer dosyalar için geniş bir alan sağlıyor. 2 TB’a kadar M.2 NVMe PCIe SSD ile oldukça cömert bir depolama alanının yanı sıra daha yüksek veri transfer hızları ve bant genişliği için ise 7500 MT/s hızında 16 GB LPDDR5x bellek kapasitesi sağlıyor. Kullanıcılar, Windows 11 işletim sistemli avuç içi oyun konsolunun oyun kütüphanesinde, yeni Acer Game Space özelliği sayesinde zahmetsizce gezinebiliyor. Oyunseverler bu kütüphaneye kolayca erişebiliyor ve en sevdikleri oyunlarla bu alanı düzenleyebiliyor. Cihaz ana akım oyun platformlarıyla da tamamen uyumlu olduğu gibi yüzlerce yüksek kaliteli PC oyununa erişim sağlayan 3 aylık PC Game Pass içeriyor. 

 

İster envanterlerindeki ögeleri seçmek, ister karakterler için yollar çizmek isterse de daha yakın bir bakış atmak için yakınlaştırma yapmak olsun, Nitro Blaze’in tasarımı kullanıcılara tam sezgisel kontrol sağlıyor. Dokunmatik arayüzün hassas kontrolleri, oyuncuların oyunlarla daha doğal bir şekilde etkileşime girmesine imkan tanırken, yenilikçi oyun mekanikleri için daha fazla olanak sağlıyor. Ek olarak, oyuncuları anında oyun kütüphanelerine götüren bir kısayol tuşu ve Nitro Blaze’in kumanda kolu ve yön tuşları, oyunun sunduğu hareket alanında daha yüksek hassasiyetle ve çok yönlülükle gezinmeyi daha da kolay hale getiriyor. Yüksek hızlı bağlantı için Nitro avuç içi oyun bilgisayarı, Wi-Fi 6E’yi destekliyor ve sorunsuz cihaz ve aksesuar eşleştirmesi için hızlı şarj özelliğine sahip USB4® (Type-C) ve depolama kapasitesini genişleten MicroSD kart okuyucusu da dahil çeşitli bağlantı noktalarına ev sahipliği yapıyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com