Ana Sayfa Yaşam 3 Eylül 2024 51 Görüntüleme

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın 3. ayağı Kartepe’de gerçekleştirildi. Şampiyona da dereceye girenler kupalarını aldılar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi’nin desteğiyle Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından Motocross Park Kartepe Pisti’nde düzenlenen Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın 3.cü ayak yarışlarında 41 sporcu mücadele etti. Kıyasıya mücadele edilen yarışlarda sporcular Veteran, Hobi, usta, Genç, Prestif ve GP kategorilerinde mücadele ettiler. Yarışma sonunda dereceye girenler düzenlenen törenle kupalarını aldılar.

START – Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın 3.cü ayak yarışlarının startını Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Orhan Akyüz verdi.

 

AKYÜZ – Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Orhan Akyüz GP sınıfında 3.Aykut Kızıltan, 2.Kenan Kazan ve 1.Mehmet Emin Musauğlu’na kupalarını verdi.

 

AKTOPRAK – AK Parti Kartepe İlçe Yönetici Özcan Aktoprak tarafından Usta sınıfında 3.Maksut Bucan, 2.Emirhan Kurt ve 1.Murat Can Köse’ye kupalarını verdi.   

 

ARSLAN – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Alpaslan Arslan, HOBİ sınıfında 3.Sinan Turan,2.Tolga Demir ve 1.Kemal Deveci’ye kupalarını verdi.

 

AĞDAŞ – Kartepe Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Hacı Ağdaş, GENÇ sınıfında 3.Kadirhan Kocabaş, 2.Mustafa Resul Kurtuluş ve 1.Kenan Kazan’a kupalarını verdi.

 

MUT – Maşukiye Mahalle Muhtarı Kemal Mut, PRESTİJ sınıfında 3.Rafet Karakuş, 2.Aykut Kızıltan ve 1.Mehmet Emin Musaoğlu’na kupalarını verdi.

 

KOLAY – TMF Yöneticisi ve Kartepe Motosiklet Kulübü Başkanı Mevlüt Kolay, VETERAN sınıfında 3.Mustafa Temiz, 2.Recep Bahadır Çaktı ve 1.Salih Serim’e kupalarını verdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com