Ana Sayfa Magazin 31 Ağustos 2024 37 Görüntüleme

Yemanjo, Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa’da Büyüleyici Bir Beach Party’e İmza Attı

Yemanjo, eşsiz performansını Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa’nın büyüleyici atmosferi ile birleştirerek unutulmaz bir Beach Party’e imza attı. Doğa ile insan ruhu arasındaki derin bağı müziğiyle ifade eden sanatçı, misafirleri eşsiz bir müzikal yolculuğa çıkardı.

Yemanjo, Latin Amerika, Afrika ve Orta Doğu’nun geleneksel seslerini elektronik müzikle harmanlayan özgün tarzıyla bilinirken, Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa’nın görkemli sahnesinde dinleyicilerini adeta büyüledi. Misafirler, Yemanjo’nun sahne enerjisiyle coşarken, otelin sunduğu eşsiz ambiyans ve kusursuz hizmetle de keyifli anlar yaşadı. Hilton Dalaman Sarıgerme plajında, akşamüzeri saat 19.00 da muhteşem gün batımı manzarası eşliğinde başlayıp saat 22:00 den sonra Yemanjo’nun unutulmaz performansı ile devam eden Beach Party, otel misafirleri tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, misafirlerini unutulmaz deneyimler sunmaya devam edecek.

 

Yemanjo Hakkında

Yemanjo, yapımcı, şarkıcı ve multi-enstrümantalist Ben Harris’in müzikal girişimidir. California’nın Bay Area bölgesinin kültüründen beslenen Harris, dünya çapında edindiği müzik deneyimlerini eserlerine yansıtır. Yemanjo’nun müziği, Latin Amerika, Afrika ve Orta Doğu’nun geleneksel seslerini downtempo ve organik house ritimleriyle harmanlar. 2024 yılında, Wonderwheel Recordings etiketiyle “La Misma Fuente” albümünü çıkarmıştır. Canlı performanslarında, farklı dillerde şarkılar, trompet, perküsyon ve diğer enstrümanları elektro-akustik bir DJ setiyle birleştirerek sahnede özgün bir deneyim sunar.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Ebru Keskin’den Son bir Mesaj

Ebru Keskin’den Son bir Mesaj

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com