Ana Sayfa Kültür & Sanat 31 Ağustos 2024 39 Görüntüleme

Ustalara Vefa Sahnesi’nin Konuğu Gökhan Güney

“Ustalara Vefa” kapsamında, 7 Eylül Cumartesi akşamı sahne alacak olan Gökhan Güney, bir döneme damga vuran sevilen şarkılarını motosiklet tutkunları ve müzikseverler için seslendirecek. Festivalin geleneksel hale getirdiği “Ustalara Vefa” sahnesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi görecek.

 

Bu yıl Ng Afyon MOTOFEST’te, arabesk ve fantezi müziğin efsanevi ismi Gökhan Güney özel sanatçı konuğu olarak sahne alacak. 7 Eylül Cumartesi akşamı, “Ustalara Vefa” programı kapsamında gerçekleştirilecek olan bu özel gecede, Gökhan Güney hayranları için unutulmaz bir gece sunacak. Müzikseverler, arabesk ve fantezi müziğin unutulmaz şarkılarıyla dolu bir akşam yaşayacak. Festival kapsamında her yıl geleneksel hale getirilecek olan “Ustalara Vefa” sahnesinin konukları katılımcılarının da yoğun ilgisini görüyor. Usta sanatçı Gökhan Güney sevilen şarkılarını hayranları için seslendirecek.   Bir döneme damga vuran şarkılarını Ng Afyon MOTOFEST sahnesinde seslendirecek olan usta sanatçı Gökhan Güney, motosiklet tutkunlarının ve müzikseverler için birbirinden güzel eserlerini seslendirecek. 

 

Müzikseverler İçin Unutulmaz Bir Deneyim

Dünyanın en iyi motokros yarışçılarının katılacağı Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP) Türkiye etabı, 7-8 Eylül 2024 tarihlerinde Afyonkarahisar’da düzenlenecek. Aynı zamanda, Türkiye’nin 2024 yılındaki en büyük gençlik ve spor etkinliği olan Ng Afyon MOTOFEST, 4-8 Eylül 2024 tarihleri arasında yine Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek. Bu iki büyük etkinlik, hız, adrenalin, tutku ve eğlenceyi bir araya getirerek, yerli ve yabancı katılımcılar için unutulmaz anlar sunacak. Ng Afyon MOTOFEST, Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından gelen motosiklet tutkunlarını bir araya getirecek ve bu yıl 500 bine yakın ziyaretçinin katılması bekleniyor. Beş gün boyunca birçok marka tarafından düzenlenecek çeşitli aktiviteler ve spor etkinlikleriyle dolu olacak festivalin, müzik programı da oldukça dikkat çekici.

 

Ng Afyon MOTOFEST Konser Programı – Afyonkarahisar 2024:

  • 4 Eylül Çarşamba: Sena Şener – Ceylan Ertem
  • 5 Eylül Perşembe: Dj Aslı Polat – Perküsyon Show / 90’s / 2000’s Türkçe Müzik Show – Şevval Sam
  • 6 Eylül Cuma: Nova Norda – Madrigal
  • 7 Eylül Cumartesi: -Ustalara Vefa Özel Konuk Gökhan Güney- Sefo
  • 8 Eylül Pazar: Sıla

Ng Afyon MOTOFEST, motosiklet tutkunları ve müzikseverler için unutulmaz bir deneyim sunacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com