Ana Sayfa Kültür & Sanat 30 Ağustos 2024 37 Görüntüleme

Büyükşehir’den Zafer Bayramı’na özel sergi ve konser

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Zafer Haftası kapsamında Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde ’30 Ağustos Zafer Bayramı’ sergisi açtı. Büyükşehir Bando ve Kent Orkestrası da Cumhuriyet Meydanı’nda muhteşem bir konser verdi

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Ahmet Muhtar Kızıltan Kültür Sanat Merkezi iş birliği ile Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Bülent Ecevit Kültür Merkezinde 30 Ağustos Zafer Bayramı sergisi açıldı. Serginin açılışına Antalya Büyükşehir Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtımı Daire Başkanı İsmail Oskay ve çok sayıda vatandaş katıldı.  

NADİR FOTOĞRAF VE VİDEOLAR SERGİLENİYOR

“İşgal, Kurtuluş, Kuruluş” konulu sergide Atatürk’ün nadir fotoğrafları ve video gösterimleri yer alıyor. Zafer Bayramı’nın anlam ve önemine uygun olarak hazırlanan sergi, Türk Milleti’nin bağımsızlık mücadelesini ve zaferin coşkusunu yansıtan eserlerle Antalyalıları bekliyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği özel sergi 13 Eylül Cuma gününe kadar ziyarete açık kalacak.

CUMHURİYET MEYDANI’NDA BANDO VE KENT ORKESTRASI

Öte yandan Cumhuriyet Meydanı’nda da Zafer Bayramı konseri düzenlendi. 3’üncü Piyade Eğitim Tugayı Bölge Bando Komutanlığı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası tarafından gerçekleştirilen konserde zafer şarkıları çalındı. Marşlar ve şarkılar eşliğinde eğlenen Antalyalılar Zafer Bayramı coşkusu yaşadı. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com