Ana Sayfa Kültür & Sanat 26 Ağustos 2024 35 Görüntüleme

Minik Yıldızlar Festivalde Doyasıya Eğlendi

Avcılar’da çocuklar için yaz boyu süren birbirinden güzel etkinliklere bir yenisi daha eklendi. Çocuklar okulların açılmasına az bir süre kala Minik Yıldızlar Festivali’nde doyasıya eğlendi.

ÇOCUKLAR FESTİVALDE BULUŞTU

Avcılar’da çocuklar yaz tatilini aileleriyle birlikte keyifle geçirmeye devam ediyor. Avcılar Belediyesi tarafından Yeşilkent ve Mustafa Kemal Paşa Mahallelerinde düzenlenen Minik Yıldızlar Festivali’nde binlerce çocuk ve ailesi keyifli bir gün yaşadı. Gün boyu süren festivalde çocuklar; yüz boyamadan kukla atölyesine, ip baskısından animasyona kadar birbirinden özel etkinliklerle hem öğrendi hemde doyasıya eğlendi.

ÇOCUKLAR MUTLU BİZ DAHA MUTLU”

Yaz boyu süren birbirinden özel etkinliklerle çocukları buluşturan Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara : “ Çocukların aileleriyle birlikte gün boyu hem eğlenecekleri hemde öğrenecekleri Minik Yıldızlar Festivali‘ndeyiz. Çok güzel bir ortam var. Mutluyuz, keyifliyiz. Sabah Mustafa Kemal Paşa Mahallemizde, öğleden sonra ise Yeşilkent Mahallemizde çocuklarımız çok güzel vakit geçirdi. Çocuklarımızla birlikte boyama yaptık, fotoğraf çekildik. Onlar mutlu olunca biz daha çok mutlu oluyoruz. Hayatın her alanını kapsayan etkinliklerimiz artarak devam edecek.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com