Ana Sayfa Yaşam 23 Ağustos 2024 64 Görüntüleme

‘The Callisto Protocol’un Yapımcıları Striking Distance Studios, Yeni Oyunları [REDACTED]’ın Fragmanını Yayınladı

 KRAFTON, Inc (CEO CH Kim) bünyesinde yer alan Kuzey Amerikalı oyun geliştirme stüdyosu Striking Distance Studios (SDS), [REDACTED] adlı oyununun fragmanını yayınladı.

Fragman, 21-25 Ağustos tarihleri arasında Almanya’nın Köln kentinde düzenlenen uluslararası oyun fuarı gamescom 2024’te yer alan Xbox’ın canlı yayın etkinliği sırasında dünya prömiyerini yaptı. 

[REDACTED], SDS’nin bir önceki oyunu ‘The Callisto Protocol’ ile aynı evrende geçen, bilim kurgu roguelike türünde bir zindan macerası. Oyun, Jüpiter’in buz kaplı uydusu Callisto’da yer alan ‘Black Iron’ (Kara Demir) hapishanesinde geçiyor. Gardiyan rolünde olan oyuncular, hapishanenin sıkı güvenlik önlemlerini aşıp kaçış kapsülüne ulaşmaya çalışırken enfekte mahkûmlardan ve diğer kurtulanlardan kaçınmak durumundalar.

Oyuncular hayatta kalabilmek için çeşitli silahlar ve kıyafetlerle kendilerini donatıp yetenekler ve eşya geliştirmeleriyle karakterlerini güçlendirebiliyorlar. Roguelike formülüne uygun olarak oyuncuların aşamaları tekrar tekrar oynaması ve ilerledikçe karşılarına çıkan zorluklara uyum sağlaması gerekecek. [REDACTED], sınırsız tekrar oynanabilirlik, sağlam bir stratejik planlama, karakterin sürekli bir ölüm-yaşam döngüsünde gelişimi, güçlü eşya yükseltmeleri ve speedrun mücadeleleri gibi özellikler sunuyor.

Maceraları boyunca oyuncular her biri kendine özgü saldırılar yapan çeşitli düşmanlarla karşılaşacak. Özellikle bir aşamayı öldükten sonra tekrar denediklerinde, artık düşmanları hâline gelen kendi cesetlerini alt etmeleri gerekecek. Bu ceset, oyuncunun daha önce edindiği tüm silahları, kıyafetleri ve yükseltmeleri koruduğu için oyunda ne kadar ilerlenirse o kadar güçlenmiş bir düşmanla yüzleşmek zorunda kalacaklar.

[REDACTED]’ın 31 Ekim’de Xbox Series X|S, PlayStation 5, Steam ve Epic Games Store üzerinden resmî olarak yayınlanması planlanıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com