Ana Sayfa Yaşam 21 Ağustos 2024 33 Görüntüleme

Bursem’de başarıya devam

“Eğitimde fırsat eşitliği” için Burhaniye Belediyesi tarafından 5 yıl önce hayata geçirilen; Başkan Ali Kemal Deveciler’in vizyon projesi Burhaniye Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi, başarı oranıyla bu yıl da birçok gencin yolunu aydınlattı.

5. sınıftan 12. sınıfa kadar 400 öğrenciye cüzi bir ücretle okula destek eğitimleri sağlayan BURSEM, 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı için de tam kapasite ile kayıtlarını tamamladı. Sınav hazırlık grubu olan 12. sınıf öğrencilerine; 10 ay boyunca düzenli deneme sınavları, birebir ders anlatımı imkanı, soru çözümü uygulamaları ve rehberlik hizmeti imkanları sunan BURSEM’de başarı oranı bu yıl da yüzleri güldürdü. 2024 yılı üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanması ile YKS başarısı %90 olarak kaydedildi.

Öğrencilerin başarılarıyla gurur duyduğunu ifade eden Burhaniye Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, “Burhaniye Belediyesi olarak öğrencilerimizin başarılarına katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Gelecekte de aynı kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gençlerimize başarılar diliyorum.” dedi.

Üniversiteye yerleşen bazı BURSEM öğrencileri ise şu şekilde açıklandı;

Emre Taşköprü- İTÜ Kimya,  Ayşegül Bahadır- Balıkesir Üni. Gıda Müh.,  Seçilay Ayvaz- Kırklareli Üni. Elektrik Elektronik Müh.,  Buse Aktaş- İstanbul Üni.- Siyaset Bilimi  ve Uluslararası İlişkiler,  Irmak Sözaltun-Gazi Üni. Sosyal Hizmetler,  Aleyna Bilgin-Ege Üni. Coğrafya,  Zeynep Araal- Karadeniz Teknik Üni. Matematik,  Ayyüce Güven- Uludağ Üni. Biyoloji,  Egemen Sarıyar- Balıkesir Üni Matematik, Y. Zeliha Yazan- Pamukkale Üni Türkçe Öğr., Berna Çeliktaş- Eskişehir Osmangazi Üni. İktisat, Seda Geriş- Akdeniz Üni. Sosyal Hizmetler,  Emine Geniş- Pamukkale Üni. İşletme, Yiğit İncili-Celal Bayar Üni. İktisat

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Menemen’e 1500 Konut Müjdesi

Menemen’e 1500 Konut Müjdesi

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com