Ana Sayfa Yaşam 21 Ağustos 2024 44 Görüntüleme

Minycenter’dan yaza veda şehre merhaba

Bebek, çocuk ve ebeveynlere yönelik kaliteli, fonksiyonel, şık tasarımlı ürünleri bir araya getiren, dünyaca bilinen ve güvenilen çocuk markalarını çatısı altında toplayan Minycenter, yaza veda şehre merhaba diyen tüm minikleri ve ebeveynleri bekliyor.

 Birbirinden renkli tasarımlar ve markaların tek bir çatı altında toplandığı Minycenter’da giyimden, okul çantalarına, beslenme gereçlerinden kitaplara okula başlayacak miniklerin ihtiyaçları geniş bir yelpazede sunuluyor.

Çocukların renkli hayal dünyalarından esinlenerek tasarlanan Skip Hop ve Stephen Joseph çanta ve sulukların minikler ile buluştuğu Minycenter’da, öğretici ve eğitici kitaplar, boyama setleri de okula başlayacak minikleri bekliyor.

Minycenter’da ayrıca rengarenk giyim ve aksesuar koleksiyonları da yine okula dönüş yolundaki minikler için birçok seçenek sunuyor.

Şehre merhaba diyen miniklerin tüm ihtiyaçlarını bulabileceği birbirinden şık tasarımlara göz atmak için tüm Minycenter mağazaları ve minycenter.com.tr adresi ebeveynleri bekliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com