Ana Sayfa Yaşam 20 Ağustos 2024 38 Görüntüleme

Oyunfor Garena’nın En Özel Ortağı Oldu

Dünyaca ünlü video oyunu yayıncısı Garena ile Oyunfor arasında önemli bir anlaşma gerçekleşti

Garena, Türkiye’nin önde gelen oyun ve e-pin satış sitelerinden biri olan Oyunfor ile stratejik bir anlaşma yaptığını duyurdu. Bu anlaşma kapsamında, dünyada 1 milyardan fazla indirmeye sahip olan Garena Free Fire mobil oyunu için elektronik pin satışları gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı. Anlaşma, Avrupa, Asya, Türkiye ve MENA bölgelerini kapsayacak şekilde genişletildi ve bu özelliğiyle Oyunfor’un anlaşması benzersiz bir nitelik taşımakta.

2009 yılında kurulan Garena, 2017 yılında piyasaya sürdüğü Free Fire ile küresel çapta büyük bir başarı yakaladı. Aynı zamanda Asya-Pasifik bölgelerinde League of Legends’ın yetkili yayıncısı olan Garena, bu oyunla bölgedeki en popüler MOBA oyunlarından birini sunuyor. Garena ayrıca, bazı bölgelerde Call of Duty: Mobile’ın yayıncılığını da üstlenmekte.

Oyunfor Genel Müdürü Mehmet Dumanoğlu anlaşma ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bu önemli işbirliği sayesinde Türkiye üzerinden Avrupa, Asya ve diğer bölgelerde satış yapma fırsatını yakalayacağız. Bu sayede Türkiye’yi bir oyun satış merkezi haline getirmek için önemli bir adım daha atmış oluyoruz.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com