Ana Sayfa Yaşam 20 Ağustos 2024 43 Görüntüleme

Faber-Castell, Okula Dönüş Döneminde Öğrencilerin Yanında

 Silgiden uçlu kaleme, fosforlu kalemden boya kalemlerine kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip
 Faber-Castell, ürün kalitesi ve güvenliğiyle sağlıklı bir kullanım deneyimi sunuyor. İlköğretimden yükseköğretime uzanan her yaşta öğrencinin eğitim hayatının eşlikçisi olan ürünler, yeni dönemde çantalarda yerini almaya hazır!

Okula dönüş zamanı, her yıl hem öğrenciler hem de ebeveynler için heyecanlı ve dinamik bir zaman dilimi oluyor. Kalem ve yazım gereçleri alanında 263 yılı geride bırakan Faber-Castell, bu dönemde de öğrencilerin keyifli bir kırtasiye alışverişi yapabilmeleri adına uçlu kalemlerden boya kalemlerine kadar tüm ihtiyaçları eksiksiz karşılıyor. Ürün kalite güvenliği sunan Faber-Castell, ilköğretimden yükseköğretime kadar her yaştan öğrencinin rahatça kullanabileceği kullanıcı dostu ürünlerle rahat bir okul dönemi geçirilmesini sağlarken, geniş ürün skalasıyla da her an yanlarında oluyor. Faber-Castell ürünleri, ham madde kullanımı dahil bütün üretim sürecinde yapılan denetimlerle kalite ve sağlık açısından güvenli şekilde öğrencilere sunuluyor. Kendine ait ormanları ve çevre dostu üretim süreçleriyle sürdürülebilir yöntemlerle çalışmayı ilke haline getiren Faber-Castell, öğrencilerin sadece bugününü değil geleceğini de düşünen adımlarla farkını ortaya koyuyor.  

Grip III serisi uçlu kalemleri, ucun kırılmasını önleyen yastık uç özelliği ve geniş renk skalasıyla her öğrencinin kendi tarzını yansıtmasına destek olurken, Grip boya kalemleriyle resim yapmak her zamankinden daha keyifli hale geliyor. Z kuşağının tarzını yansıtan GenZ, Dinazor ve Unicorn dünyasının eğlencesini eşsiz renkleriyle yansıtan Dino&Unicorn ve ekstra yumuşak ucu sayesinde eşsiz bir boyama deneyimi sunan Black Edition koleksiyonlarıyla Faber-Castell bir adım öne çıkıyor. Sınav zamanlarının olmazsa olmazı ikonik Faber-Castell sınav silgisi ve fosforlu kalemleri ise yeni dönem sınav haftalarının vazgeçilmezi olmaya devam edecek. 

  Faber-Castell Boya Kalemleri: Yaratıcılığa Hayat Veren Canlı Renkler

Grip Boya Kalemleri, canlı renkleri ile hayal gücünü yansıtmanın en kolay yolunu sunuyor. Suda çözünen yapısıyla sulu boya olarak da kullanılabiliyor. Ürün, eşsiz tasarımı ve özel noktacıklı gövdesiyle kaymaz bir tutuş sağlarken, uç açma kolaylığı sağlayan ve ucunun kırılmamasına yardımcı olan patentli yapıştırıcısı sayesinde de harika bir kullanıcı deneyimi yaşatıyor. Faber-Castell ailesinin yeni üyesi Black Edition serisinin renkli kalemleri ise ekstra yumuşak ucu ve siyah rengin hakim olduğu tasarımıyla hem kullanım kolaylığı sağlıyor hem de bulunduğu ortamlarda öne çıkıyor. Beyaz ve siyah kağıt üzerine aynı canlılıkla renklerini yansıtan set, pastelden neon renge kadar geniş bir renk skalası sunuyor. 

 

Mükemmel Yazma Deneyimi: Faber-Castell Grip III Uçlu Kalem Serisi

Grip III Uçlu Kalem Serisi, ergonomik tasarımıyla yazı deneyimini konforlu hale getirirken, sahip olduğu yastık uç teknolojisi ve yaylı sistem ile ucun kırılmasını engelliyor. Pembeden griye 10 farklı renk seçeneğine sahip serideki çeşitlilik ve farklı zevklere hitap eden renklerle her öğrenci kendi stilini yansıtabiliyor. 

 

İkonik ve Zamansız Bir Ürün: Faber-Castell Sınav Silgisi

Sınav döneminde öğrencilerin en iyi destekçisi olan Faber-Castell sınav silgisi, denemekten vazgeçmeyen ve cesur adımlar atmaktan çekinmeyenlerin her zaman yanında oluyor. Kalemin en iyi ve en yakın arkadaşı olan Faber-Castell sınav silgisi, hassas ve temiz silme performansı sunarak öğrencilerin sınavlarda en güvenilir yardımcısı oluyor. İz bırakmayan formülü sayesinde yıllar boyunca aynı yüksek performansı sunan Faber-Castell sınav silgisi, her zaman olduğu gibi yeni okul döneminde de öğrencilerin yol arkadaşı olmaya devam ediyor.

 

Faber-Castell Textliner: Fosforlu Kalemlerle Kağıtta Dikkat Çeken Yansımalar

Her öğrencinin vazgeçilmezi olan Faber-Castell Textliner fosforlu kalemler, eğitim hayatındaki en eğlenceli eşlikçilerin başında geliyor. Seri, pastelden en canlı tonlara hatta metalik renklere kadar uzanan farklı seçenekleriyle mükemmel bir tercih olurken, düzenli ve etkili bir çalışmayı da kolaylaştırıyor. 5 mm, 2 mm ve 1 mm olarak üç farklı kalınlıkla kullanılabilen ve su bazlı içerikleriyle öne çıkan fosforlu kalemler, hafif tasarımları ve rahat tutuş alanlarıyla da uzun süreli kullanımlarda bile konfor sağlıyor.  Faber-Castell Textliner, dikkat çekilmesi istenen her yerde öğrencilerin yanında.

Faber-Castell’den Dino&Unicorn Tasarımları

Faber-Castell, sulu boya, keçeli kalem ve boya kalemlerindeki eğlenceli Dino ve Unicorn tasarımlarıyla okula dönüş mutluluğuna heyecan katıyor. Göz alıcı ambalajları ve ergonomik kalemleri ile ders çalışmayı, resim çizmeyi ve keyifli kullanımı beraberinde getiriyor. Dino sulu boyalar, içerisinde bulunan simler ile karanlıkta parlayarak eğlenceli bir boyama deneyimi sunuyor. Unicorn sulu boyaları sayesinde minikler resimlerine Unicorn’un sihirli dünyasıyla renk ve ışıltı katıyor. 

 

GenZ Koleksiyonuyla Kendi Geleceğini Kendin Yaz

GenZ koleksiyonu ile Z kuşağına “Kendi geleceğini kendin yaz” mottosuyla seslenen Faber-Castell, gençlerin tarzını, yaratıcılığını ve kendi olma arzusunu destekliyor. Geleceğini yazarken kalemleriyle fark yaratmak isteyenler gençlere ise onların tarzında çeşitlendirilmiş Textliner ve Grip Finepen çeşitlerinden dolma kalem setine, uçlu kalemlerden silgi ve kalemtıraşa kadar uzan geniş ürün yelpazesi sunuyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com