Ana Sayfa Yaşam 20 Ağustos 2024 31 Görüntüleme

LÖSEV’den Üniversite Buluşmaları: “FAYDA’lı Bir Gün” Projesiyle Gençler Geleceğe Yön Veriyor

LÖSEV 26 yıldır gönüllüleri, bağışçıları ve kanser ile mücadele eden aileleriyle umudun temsili olmaya devam ediyor. Üniversiteli FAYDA Gönüllüleri ile geleceğin inşasına katkı sağlayan LÖSEV, gençlerin farkındalık kazanmaları için faaliyetlerini sürdürüyor.

 

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı,  26 yıldır gönülleri, bağışçıları ve kanser ile mücadele eden aileleriyle her geçen gün büyüyerek umudun temsili olmaya devam ediyor. Toplum eğitimini önemseyen LÖSEV, Türkiye’deki tüm üniversitelerde devam eden LÖSEV FAYDA (Farkındalık Yaratma ve Dayanışma) Projesi ile üniversiteli gönüllülerini çevreye ve topluma duyarlı etkinliklerde buluşturuyor. Proje kapsamında yürütülen çalışmalarla sağlıklı yaşam, kanser ve dolandırıcılıkla mücadele hakkında toplumsal bilinci kazanmak, üniversite öğrencileri, akademik ve idari çalışanları, mezunları ile bu ortak bilinci korumak ve yaygınlaştırmak hedefleniyor.

 

Faydalı Gençlik İle FAYDA’lı Bir Gün!

 

FAYDA Gönüllüleri, doğayı koruma ve sağlıklı yaşam teması ile geçtiğimiz hafta sonu bir araya gelerek “FAYDA’lı Bir Gün” programını hayata geçirdi. Programda atıksız pikniğin ardından gönüllü yoga eğitmenleri ile beden ve ruh sağlığını iyileştirme hedefi ile yoga yapıldı. Ankara, İstanbul, Bursa ve Eskişehir illerinde eş zamanlı olarak gerçekleşen bu faydalı etkinlikle geleceğe dair umutlar tazelendi.

 

“Üniversiteli Gönüllüler Ankara’da Buluştu: Atıksız Piknik ve Yoga ile Farkındalık

 

LÖSEV’in organizasyonu ile Ankara Kurtuluş Parkı’nda bir araya gelen üniversiteli gönüllüler, önce tanışma oyunu ile birbirini tanıdı. Ardından Yoga Eğitmeni Zeynep Uzun ile ruh ve bedenlerinin sınırlarını keşfetti. FAYDA’lı gün, atıksız piknik konsepti ile farkındalık ve bol enerjiyle tamamlandı. Gün boyunca voleybol, halat çekme gibi oyunlar oynayarak birlikte hareket eden gönüllüler, amaç birliği ile de etkinlik alanında dikkatleri üzerine topladı.

 

Türkiye’de gün geçtikçe artan kanser vakaları ile çok yönlü mücadele eden LÖSEV, gönüllü ve bağışçısı olan kişi, kurum ve kuruluşlar sayesinde ailelere ulaştırılan hizmetleri çoğaltıyor. Bu sayede, zorlu süreçte hiçbir aile yalnız kalmıyor. Destek olmak veya bilgi almak için  www.losev.org.tr resmi internet adresimizi inceleyebilir, 0312 447 06 60 numaralı telefondan vakıf merkezine ulaşabilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Oruç migreni tetikleyebilir

Oruç migreni tetikleyebilir

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com