Ana Sayfa Yaşam 19 Ağustos 2024 33 Görüntüleme

İESOB, PaybyMe, NarPOS ve Vallet’tan İş Birliği: Esnaflara Özel Ödeme Alma, Stok ve Sipariş Yönetimi Artık Tek Bir Cihazda, Üstelik Ücretsiz

Fintek alanında devrim niteliğinde ürünler geliştiren PaybyMe, işletmeler için ürün ve hizmet satışını özel yazılım sistemleriyle kolaylaştıran Vallet, restoran ve kafe ödeme çözümü NarPOS ve İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) iş birliği ile esnaflara özel “hepsi bir arada” yeni nesil bir çözüm, pilot bölge seçilen İzmir’den başlayarak Ege ve Akdeniz bölgesinde hayata geçiriliyor. Esnaflar artık NarPOS ile ödeme alma, stok ve sipariş yönetimi süreçlerini tek bir uygulama üzerinden kolayca yönetebilecekler. Üstelik, bu çözüm tamamen ücretsiz olarak sunuluyor.

 

PaybyMe, NarPOS, Vallet ve İESOB iş birliği ile geliştirilen ödeme alma, stok ve sipariş yönetimi süreçlerini tek bir cihazla yönetmelerini sağlayan yeni nesil NarPOS, esnafların teknolojik yatırım maliyetlerini en aza indirerek işletme sermayelerini korumalarını sağlıyor. NarPOS esnafların ödeme alma, stok takibi, sipariş yönetimi, raporlama, etiket basma, ürün ekleme/çıkarma ve ürün aratma gibi tüm iş süreçlerini tek bir uygulama üzerinden kolayca yönetmelerine olanak tanıyor, üstelik esnaflar bu cihazlara ücretsiz sahip oluyor.

Tamamen ücretsiz cihazla beraber, esnaf barkod sistemini de artık ücretsiz kullanabilecek

PaybyMe’nin NarPOS ile ortak geliştirdiği bu yazılım ve cihazları esnaflar hem ücretsiz olarak temin edebilecekler hem de düşük komisyon oranlarıyla işlem yapma imkanına sahip olacaklar. Bu çözüm, Yazarkasa – Android POS, Dokunmatik Sipariş Ekranı, Barkod Programı, Barkod Okuyucu, E-arşiv CRM, Sanal POS, Mobil POS, Yurt Dışı POS, Cüzdan gibi yazılım ve donanım uygulamalarının hepsini bir arada sunacak. Ayrıca, bu projeyle esnaflara özel 300.000 TL’ye kadar anında kredi imkanı da tanınacak.

NarPOS ile esnafın ülke ekonomisine katkısı artacak

İki buçuk milyonu aşkın esnaf ve sanatkarın çatı kuruluşu olan TESK’in önderliğinde önemli bir işbirliğine imza attıklarını duyuran İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Ali Üstün “Her zaman Türk esnafını destekleme ilkesini benimseyen TESK’e bağlı İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak geleceğin Türkiye’sinde yazılımsal çözümler üretip son teknolojiyi kullanarak NarPOS, fintek alanında devrim niteliğinde ürünler geliştiren PaybyMe ve işletmeler için ürün ve hizmet satışını özel yazılım sistemleriyle kolaylaştıran Vallet ile önemli bir iş birliğine imza atıyoruz. Bu proje, pilot bölge seçtiğimiz İzmir’den başlayarak odamıza kayıtlı tüm esnafımıza ücretsiz barkod sistemi ve yazılım desteği sunacak. Bu iş birliği sayesinde, esnaf sadece işlem başına özel komisyon oranları ödeyerek cihaz maliyetlerinden tasarruf edecek ve özel faiz oranlarıyla 300.000 TL’ye kadar anında kredi kullanma imkanı elde edecek. Projede sunulan NarPOS, esnafların tahsilat süreçlerini tek bir platformda yönetmelerini sağlayarak işlerini kolaylaştıracak ve kazançlarını artıracak. TESK ve İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak, kurulduğumuz günden bu yana ekonomimizin bel kemiği küçük esnafımızı desteklemeye çalışıyor, yeni projelerle esnafın yüzünü güldürmeyi hedefliyoruz. NarPOS, yüksek maliyetlerle boğuşan esnaflarımızın maliyetlerini azaltacak ve işlerini büyütmelerine destek olacak. Bu projeyle, esnaflarımızın ülke ekonomimize daha fazla katkı sağlamalarının önünü açacağımıza inanıyoruz” dedi.

PaybyMe CEO’su Eren Deyiş, iş birliğiyle ilgili şunları belirtti: 

“PaybyMe olarak işletmelere sağladığımız ödeme çözümleriyle onların dijitalleşme süreçlerini kolaylaştırmak en büyük önceliğimiz. Bu çözüm tüm sipariş, stok takibi, satış süreçleri, raporlama gibi süreçlerin tek yerden yönetilmesini sağlıyor. NarPOS, İESOB ve Vallet ile hayata geçirdiğimiz bu yeni ödeme çözümü sayesinde özel komisyon oranlarıyla esnafların kolay ve hızlı ödeme almasını sağlayarak onların satışlarını yani kazançlarını artırmayı hedefliyoruz” dedi.

NarPOS Kurucu Ortağı İlyas Akça, “Kafe, market, restoran, kantin, otel, pastane, okul gibi birçok satış noktası için sınırsız çözüm sunan NarPOS ile esnaflarımızın işlerini bir adım ileriye taşıyacaklarına inanıyoruz. Pilot bölge İzmir’den başlayarak TESK üyesi tüm esnaflar, bu projeden faydalanarak işlerini kolaylaştıracak. Ücretsiz barkod sistemi, düşük komisyon oranları ve anında kredi imkanı ile esnafımız rahat bir nefes alacak” diye konuştu.

Ege ve Akdeniz bölgesinde teknoloji kullanmayan esnaf kalmayacak

Vallet Kurucu Ortağı ve CEO’su Görkem Bayramoğlu ise Ege ve Akdeniz bölgesindeki tüm küçük esnafı teknoloji ile buluşturmayı hedeflediklerini kaydederek şunları söyledi:

“Vallet, bireysel ve kurumsal işletmeler için ürün ve hizmet satışını kolaylaştıran özel yazılım sistemleri sunan bir teknoloji şirketi. Vallet olarak, uzun süredir geliştirmekte olduğumuz finansal teknoloji çözümleri ile küçük ve orta ölçekli işletmelerin kazançlarını artırma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu süreçte İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB), PaybyMe ve NarPOS ile imzalanan esnafımıza özel Ücretsiz NarPOS Projesi’ni İzmir başta olmak üzere Ege ve Akdeniz bölgesinde hayata geçirmek üzere, PaybyMe Resmi Temsilcisi olarak sorumluluğu üstlenmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

NarPOS 4 farklı paket alternatifi ile sunuluyor

Bu proje kapsamında Ege ve Akdeniz bölgesindeki esnaflara dört farklı paket içeriği sunuluyor. Her biri farklı ihtiyaçlara yönelik tasarlanmış olup, tüm cihazlar ücretsiz olarak veriliyor. Düşük komisyon oranlarıyla kazançlarını artıracak olan esnaflar, anında kredi imkanından da faydalanabiliyor. Cihaz satın alımı, bulundurma bedeli, servis, bakım gibi maliyetlere son veren NarPOS çözümü ile tek tek cihaz yatırımı yapmanın da önüne geçiliyor.

Ege Akdeniz Paket-1: 

  • Android POS, E-Arşiv CRM, Tech POS, Mobil POS, Sanal POS, Yurt Dışı POS ve Cüzdan ücretsiz sağlanmaktadır.
  • POS komisyon oranı 2,29’dur.

Ege Akdeniz Paket-2: 

  • Android POS, E-Arşiv CRM, Barkod Yazılımı, Kablosuz Barkod Okuyucu, Tech POS, Mobil POS, Sanal POS, Yurt Dışı POS ve Cüzdan ücretsiz sağlanmaktadır.
  • POS komisyon oranı 2,50’dir.

Ege Akdeniz Paket-3:

  • Android POS, E-Arşiv CRM, 11” Android Tablet PC, Adisyon Yazılımı, Barkod Yazılımı, Kablosuz Barkod Okuyucu, Tech POS, Mobil POS, Sanal POS, Yurt Dışı POS ve Cüzdan ücretsiz sağlanmaktadır.
  • POS komisyon oranı 3,89’dur.

Ege Akdeniz Paket-4:

  • Android POS, E-Arşiv CRM, 15” Dokunmatik PC, Adisyon Yazılımı, Barkod Yazılımı, Kablosuz Barkod Okuyucu, Tech POS, Mobil POS, Sanal POS, Yurt Dışı POS ve Cüzdan ücretsiz sağlanmaktadır.
  • POS komisyon oranı 3,99’dur.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com