Ana Sayfa Kültür & Sanat 15 Ağustos 2024 42 Görüntüleme

Motive, İstanbul Festivali sahnesinde unutulmaz bir konsere imza attı!

Dünya standartlarında bir yaşam festivali deneyimi sunan İstanbul Festivali’nde 13. gün geride kaldı. Türkiye’nin en sevilen rap sanatçılarından Motive, ilk olarak İstanbul Festivali’nde başlattığı Die 4 Hype konser serisinin sonuncusunu yine İstanbul Festivali’nde gerçekleştirdi. 

 

Geçtiğimiz yıl İstanbul Festivali’nde verdiği efsanevi konserle on binlerce hayranıyla bir araya gelen Motive, bir kez daha festival sahnesini salladı. Festivalin ikinci yılında Die 4 Hype konseptini başlatan sanatçı, bir yıl aradan sonra yine İstanbul Festivali sahnesinde konseptin sonuncusunu sevenleriyle birlikte gerçekleştirdi. Motive, sahne şovlarıyla rap müzik tutkunlarına unutulmaz anlar yaşattı. İzleyicileri bekleyen bir diğer sürpriz ise rap şarkıcısı ve söz yazarı Bekom’un ünlü şarkıcının sahnesine konuk olması oldu. İkili ‘’Hotbox’’ isimli şarkılarını birlikte seslendirdi.

 

Son dönemlerde gösterdiği çıkışla rap müzik dünyasında önemli yer edinen M Lisa’da İstanbul Festivali’nde sahne aldı. Hit olan Damlalar, Araba ve Ellerim Boş parçalarının yanı sıra popüler şarkıları da kendi tarzında yorumladı. 

 

300 TL’den başlayan erişilebilir fiyatlarla sunulan festivalin biletleri istanbulfestivali.com web sitesi üzerinden satın alınabiliyor. Festival boyunca sahne alacak diğer sanatçılar ise şu şekilde:

 

Emir Can İğrek, Sertab Erener, Can Ozan, Dolu Kadehi Ters Tut, Yayla Trio, Pinhani ve Melike Şahin.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com