Ana Sayfa Magazin 6 Ağustos 2024 80 Görüntüleme

Monolink ile eşsiz bir müzik yolculuğu: Cullinan Belek’te unutulmaz bir geceye hazır olun!

Cullinan Belek, 14 Ağustos akşamı dünya çapında ünlü DJ ve prodüktör Monolink’i ağırlamaya hazırlanıyor. Bu özel konserde, Monolink’in büyüleyici müziğiyle Akdeniz’in eşsiz mavisi ve yeşilinin birleştiği bir ortamda unutulmaz bir geceye hazır olun. Elektronik müzik tutkunlarını heyecanlandıracak bu gece, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.

Dünya çapında milyonlarca hayranı olan sanatçı, gitar ve vokalleri elektronik ritimlerle harmanlayarak kendine özgü bir tarz yaratıyor. Canlı performanslarında hem DJ seti yapıp hem de şarkı söyleyen Monolink, duygusal ve melodik şarkılarıyla dinleyicileri büyülüyor.

Cullinan Belek’in büyüleyici atmosferinde gerçekleşecek etkinlik, misafirlere hem müzik hem de görsel bir şölen sunacak. Muhteşem Cullinan Belek atmosferinde, yıldızların altında Monolink’in büyüleyici ritimlerine kendinizi kaptırın. 14 Ağustos akşamı, elektronik müziğin sihirbazı Monolink ile unutulmaz bir müzik yolculuğuna çıkın.

 

Monolink Hakkında

Alman DJ ve prodüktör Monolink, gerçek adıyla Steffen Linck, elektronik müziğin yenilikçi isimlerinden biri olarak tanınıyor. Kendi şarkılarını yazan, söyleyen ve performe eden Monolink, elektronik müzik dünyasında kendine özgü bir yer edindi. 2018’de çıkardığı “Amniotic” albümü ve 2021’deki “Under Darkening Skies” albümü ile büyük beğeni topladı. Müziklerinde duygusal derinlik ve melodik zenginliği bir araya getiriyor, dinleyicilerini farklı bir dünyaya taşıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com