Ana Sayfa Yaşam 2 Ağustos 2024 73 Görüntüleme

Apex Legends: Shockwave’in Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Yepyeni harita E-District, Battle Sense özelliği ve yeni Bot Royale modu ile Apex Legends: Shockwave, tüm oyunculara yepyeni bir heyecan sunmaya hazırlanıyor

Apex Legends: Shockwave, 6 Ağustos’taki lansman öncesinde yepyeni bir oynanış fragmanı ile bir sonraki sezonu büyük bir enerji ile karşılıyor. 

Şimdi enerjinizi toplayın ve yeni ve bir o kadar da heyecan verici oynanış fragmanını YouTube üzerinden izleyin!

Apex Legends: Shockwave’de oyuncuları yeni içerikler, malzemeler, silahlar ve aşağıdaki özellikler dahil birçok yenilik bekliyor.

  • Serbest Diriltmeler – Sınırsız Diriltme ile 4. turun sonuna kadar oyunda kalabileceksiniz. Oyuncular ve takımları, bir takım arkadaşı hayatta olduğu sürece diriltme ile her zaman şarj edilip diriltilebilecek.

  • Yeni harita: E-District – Yüksek voltaj, dikey oynanış ve hız kesmeyen aksiyon için tasarlanan en yeni yakın menzilli harita, E-District’i geliyor! 

  • Battle Sense – Oyuncular, görünür Düşman Can Çubukları ve Vurgulamalar ile gücünün yükseldiğini hissedecek. Sadece görüş hattınızı kaybetmemeye dikkat edin.

  • Straight Shot Revival ve Bot Royale – Oyuna sıcak iniş yapan oyuncular Shockwave’in başlamasından itibaren her zaman bir “straight shot” hakkına daha sahip olacak. Ayrıca, yeni Bot Royale modu 6 Ağustos’tan itibaren yayında olacak. Oyuncular tek başına veya hazır bir takımla botları hurdalığa gönderirken, gerçek savaş deneyimini yaşayabilecekler.

  • Yeni Silah Metası: Akimbo – Oyuncular tüm enerjisiyle savaş alanını hareketlendirmek ve ateş gücünü otomatik olarak ikiye katlamak için P2020’leri ve Mozambique’leri ikili olarak kullanabilecekler.

 

Apex Legends: Shockwave , 6 Ağustos’ta PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch ve PC’de EA uygulaması, Epic Game Store ve Steam’de yayınlanacak. Apex Legends hakkında daha fazla haber için oyunun resmi X, Instagram, TikTok ve YouTube hesaplarına göz atabilir ya da son güncellemeler için playapex adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com