Ana Sayfa Kültür & Sanat 31 Temmuz 2024 62 Görüntüleme

Charlotte Cardin “99 Nights Tour” ile yeniden Türkiye’ye geliyor!

Soul-pop, indie electronica, R&B, caz gibi birden fazla müzik türünden ilham alan tarzı ve dokunaklı sesiyle son yılların uluslararası müzik sahnesinde öne çıkan isimlerinden Kanadalı genç müzisyen Charlotte Cardin, “99 Nights Tour” kapsamında gerçekleştireceği konserlerle Türkiyeli müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. 21 Kasım Perşembe akşamı Volkswagen Arena sahnesinde İstanbullu sevenlerini selamlamaya hazırlanan sanatçı 22 Kasım Cuma akşamı ise Jolly Joker Ankara’da ilk kez Ankaralı seyircilerin karşısında olacak. Charm Music Türkiye organizasyonuyla gerçekleşecek bu unutulmaz konserlerin biletlerine Biletino ve Passo üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

 

Singer-songwriter akımının öne çıkan isimlerinden Charlotte Cardin, dinleyicilerini yumuşak sesi, duygusal şarkıları ve dokunaklı melodileriyle yakalamayı başarıyor. Soul-pop, indie electronica, R&B, caz türlerini bir araya getiren ve şarkılarının çoğunda kendi imzası bulunan Cardin, ikinci albümü “99 Nights Tour” kapsamında dünyayı dolaşmaya devam ederken rotasını bir kez daha Türkiye’ye çeviriyor. Tıpkı heykelin gerçek özünü ortaya çıkarmak için çalışan bir heykeltıraş gibi müziğine derinlik katan ve müziğiyle kimliğinin katmanlarını soyarak gerçek özünü ortaya çıkaran müzisyen Charm Music Türkiye organizasyonuyla 21 Kasım Perşembe akşamı Volkswagen Arena ve 22 Kasım Cuma akşamı ilk kez Jolly Joker Ankara sahnesinden sevenlerini selamlamaya hazırlanıyor. 

 

Ruhu ve dünyayla bağlantı kurmanın bir yolu olarak başlayan müzikal tutkusu ve kendini keşfetme yolculuğu sırasında geliştirdiği özgün hikâye anlatıcılığı yüz milyonlarca dinlenme elde ederek kitlesini günden güne genişleten Montréal doğumlu sanatçı, dinleyicisiyle arasında kurduğu samimi iletişimle öne çıkıyor.

 

İlk albümü “Phoenix” ile büyük övgü toplayan Charlotte, 2022 JUNO Ödülleri’nde Yılın Albümü ve Yılın Pop Albümü gibi ödülleri kazandı. Şimdi, çeşitli yaratıcı dünyalardan ve kişisel bölümlerden sembolik bir yolculuk olan ve dört JUNO Ödülü ile taçlandırdığı yeni albümü “99 Nights” ile daha derinlere iniyor. Yalnızca bir albüm değil; kendini keşfin, büyümenin ve güçlenmenin bir kanıtı olarak tanımladığı “99 Nights”, Cardin’in hayatındaki yeni bir dönemi temsil ediyor.

 

Charlotte Cardin ile hislerle dolu bir yolculuğa çıkmak ve sanatçının müzikal evriminin doruk noktası ve sanatsal yolculuğunda yeni bir bölümün başlangıcına tanıklık etmek için yerinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın. Charm Music Türkiye organizasyonuyla gerçekleşecek bu unutulmaz konserlerin biletlerine Biletino ve Passo üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com