Ana Sayfa Yaşam 26 Temmuz 2024 71 Görüntüleme

Başkan Topaloğlu geleceğin futbolcularıyla bir araya geldi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Futbol Okulu’ndaki çocuklarla bir araya geldi. Başkan Topaloğlu, çocuklara baklava ikramında bulundu. 

 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde kurulan Kemer Belediyesi Futbol Okulu’nda geleceğin futbolcuları yetişiyor. 

 

Yaklaşık 1 hafta önce Kemer Kazım Gül Spor Tesisleri’nde antrenmanlara başlayan futbol okuluna giden 7-16 yaş arasındaki çocuklar, hocaları eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor. 

 

Çocukların antrenmanı ziyaret eden Başkan Topaloğlu’na, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Derya Baytekin, Kemer Belediyespor Kulüp Başkanı ve Kemer Belediyesi Altyapı Koordinatörü Ayhan Süel eşlik etti. 

 

Kemer Belediyesi Futbol Okulu’nda, U11’den U18’e kadar altyapı gruplarındaki yetenekli çocukları keşfetmek ve üst liglere göndermek amaçlanıyor. 

 

Başkan Topaloğlu, antrenman sırasında çocuklarla selamlaşarak sohbet edip bazılarıyla top oynadı. 

 

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemer Belediyesi Futbol Okulu’na giden çocukların Kemer’in çocukları olduğunu söyledi. 

 

Çocuklara her zaman değer vermeye devam ettiklerine işaret eden Başkan Topaloğlu, “Sporu ve sporcuyu her zaman destekliyoruz. Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Hocalarımız çocuklarımızı eğitmek için elinden gelen gayreti gösteriyor. Hem çocuklarımız hem de hocalarımız bu işe çok hevesli. Her şey çok güzel olacak.” dedi. 

 

Kemer Belediyespor Kulüp Başkanı ve Kemer Belediyesi Altyapı Koordinatörü Ayhan Süel ise Kemer Kazım Gül Spor Tesisleri’nin zemini futbola uygun hale getirilmesinde verdiği desteklerden dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiğini söyledi. 

 

Futbol okulunda çocukların kendi yaş gruplarına ayrıldığını ifade eden Süel, “Bir haftadır antrenmanlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Çocuklarımızı U11’den U’18’e kadar altyapı gruplarından üst liglere göndermeyi hedefliyoruz. Haftada 5 gün antrenman yapıyoruz. Burada yetenekli çocuklarımızı keşfedip yetiştirmek istiyoruz.” diye konuştu. 

 

Başkan Topaloğlu daha sonra geleceğin futbolcularına elleriyle baklava ikram ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com