Ana Sayfa Yaşam 23 Temmuz 2024 49 Görüntüleme

HOPİ ve CarrefourSA’dan İş Birliği

CarrefourSA mağazalarından alışveriş yapan Hopililer, Paracık kazanmaya, ödemelerini Paracık ile yapmaya ve benzersiz alışveriş deneyimini yaşamaya devam ediyor.  

 

Kişiselleştirilmiş kampanya platformu ve dijital ödeme çözümleri ile alışverişin her adımında kazandıran Hopi, 61 ilde 1100’den fazla mağazasıyla müşterilerine en kaliteli, taze ve uygun fiyatlı ürünleri ulaştıran Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA ile güçlü bir iş birliğine imza attı. Hopililer, CarrefourSA mağazalarından yaptıkları alışverişlerde paracık kazanabiliyor ve Paracık ile ödeme yapabiliyor.

 

Hopililerin, CarrefourSA alışverişlerinden Paracık kazanıp harcayabilmeleri için Hopi uygulaması üzerinden tek tıkla CarrefourSA Kart eşleştirme işlemi yapmaları yeterli. Üstelik, CarrefourSA’dan yapılacak 750 TL ve üzeri alışverişlerde 75 Paracık kazanma fırsatı da Hopilileri bekliyor. 

Kampanya Detayları:

  • Kampanya 31 Temmuz 2024 23:59 tarihine kadar geçerlidir.
  • Kampanyadan 1 kişi 1 defa faydalanabilir. 
  • Kampanya kapsamında CarrefourSA mağazalarında ve Lezzet Arası istasyonlarında Paracık kazanımı ve kullanımı gerçekleşmektedir. CarrefourSA mağazalarındaki Hızlı Kasa’larda ise Paracık kazanımı gerçekleşmekte; ancak Paracık kullanımı gerçekleşmemektedir.
  • Kampanya CarrefourSA Online Market uygulaması ve carrefoursa ‘da geçerli değildir.
  • CarrefourSA Kart’ınız bulunmuyorsa, Hopi içerisinden CarrefourSA Kart sahibi olabilirsiniz.
  • Kampanyaya dahil ürünlerden 750 TL ve üzerindeki harcamalarda 75 Paracık kazanılacaktır.
  • Alkollü içecek, tütün mamulleri, şans oyunları, kasa poşeti, hediye kart, kuyum, yılbaşı kolisi, ramazan kolisi, kurban alışverişleri, kurban kolisi, cep telefonu, büyük beyaz eşya, klima (vantilatör hariç), kombi, mekan ısıtma, hava temizleyiciler, ev su ısıtma, mini fırınlar, ocak- ankastre, televizyon, bilgisayar, laptop, tablet, yazıcı ve fotokopi kâğıdı alışverişleri ile GSM TL ve E-PİN yüklemeleri hariç tüm ürünlerde geçerlidir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com