Ana Sayfa Kültür & Sanat 22 Temmuz 2024 41 Görüntüleme

Vizyonuna 1 Aydan Az Kalan ‘Alien: Romulus’ Filminin Son Fragmanı Paylaşıldı

16 Ağustos’ta sinemalarda vizyona girecek olan filmin son fragmanı yayınlandı. Fede Alvarez’in yönettiği, 20th Century Studios imzalı ‘Alien: Romulus’, izleyicileri serinin köklerine yolculuğa çıkarırken, onlara gerilim dolu bir sinematik deneyim yaşatacak. 

 

Ridley Scott ve James Cameron’ın ardından Fede Alvarez‘Alien’ serisinin son filmi ‘Alien: Romulus’ için yönetmen koltuğuna oturdu. Korku, bilimkurgu ve gerilim türünün zamansız kült serilerinden olan ‘Alien’ın bu son filminden yepyeni bir fragman yayınlandı. 16 Ağustos’tan itibaren beyazperdede sinemaseverlerle buluşacak olan film, bir grup genç uzay sömürgecisinin, terk edilmiş bir uzay istasyonunun derin uçlarını temizlerken dünyanın en korkutucu yaşam formu ile karşılaşması sonucu yaşadıkları korku dolu olayları anlatıyor. 

 

Yapımcı koltuğunda, serinin 1979 yapımı ilk filminin yönetmeni Ridley Scott’ın oturduğu filmin başrollerini Cailee Spaeny, David Jonsson, Archie Renaux, Isabela Merced, Spike Fearn ve Aileen Wu paylaşıyor. Fede Alvarez’in aynı zamanda senaryosunu da kaleme aldığı ve hem Türkçe dublajlı hem de altyazılı olarak izlenebilecek ‘Alien: Romulus’IMAX, Dolby Cinema, 4DX ve ScreenX gibi formatlarda seyir zevkini yükseltecek. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com