Ana Sayfa Yaşam 20 Temmuz 2024 38 Görüntüleme

Efsanevi Pokémon Ho-Oh 3. yıl dönümünü kutlamak için Pokémon UNITE’a geliyor!

Pokémon UNITE’ın 3. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Pokémon UNITE’a dahil olan Ho-Oh’un mükemmel yeteneği Canlandırıcı, onun rakip takımdaki Pokémon’lardan belirli bir süre hasar almadığında kademeli olarak SP yenilemesini sağlıyor.

Ho-Oh’nun yetenekleri oyuncuları maç boyunca tüm dikkatlerini mücadeleye vermeye mecbur bırakıyor. Ayrıca Unite yeteneği Yeniden Yanan Ateş de Ho-Oh’nun kanatlarını açıp sahip olduğu tüm Aeos enerjisini tüketerek nakavt olmuş dost Pokémon’ları canlandırmasını sağlıyor. Böylece Ho-Oh ne kadar Aeos enerjisi tüketirse o kadar fazla sayıda dost Pokémon canlanıyor ve maça geri dönüyor.

Pokémon UNITE’ın üçüncü yılı sınırlı süreli etkinliklerle kutlanıyor

Hem Nintendo Switch™ sistemlerinden hem de mobil cihazlardan erişilebilecek heyecan verici oyun içi etkinlikleri içeren üçüncü yıl kutlamaları nefes kesici birçok yeniliği de beraberinde getiriyor. 

19 Temmuz’da başlayıp 12 Ağustos tarihine kadar devam eden Ho-Oh Hatıra etkinliğinde eğitmenler her gün bir ücretsiz zar atma hakkına sahip oluyor. Zarı atarak bir oyun tahtasında ilerleyen eğitmenler, geldikleri yerdeki ilgili görevi tamamlayarak bir kez daha zar atmaya hak kazanıyor. Böylece eğitmenler topladıkları 1000 İlahi Orman parası karşılığında Ho-Oh’nun Unite lisansına sahip olabiliyor!

Kale savunması oyun modu ile nefes kesen Panik Geçidi geri dönüyor! 19 Temmuz ile 5 Eylül tarihleri arasında Pokémon severler Tinkaton’u yaklaşmakta olan vahşi Pokémon’ların saldırılarından korumak için harekete geçiyor. Hatta Pokémon’lardan bazıları maçın kaderini değiştirmeye yardım için geri çağrılabiliyor!

Bununla birlikte etkinlik süresi boyunca oyuna ilk kez giriş yapanlar Charizard temalı şapka moda eşyası, Charizard Unite lisansı veya 100 Aeos parasından birini elde edebiliyor. 19 Temmuz ile 3 Eylül tarihleri arasında geçerli olan bu hediyeler oyuna giriş yapılarak elde edilebiliyor. Her eğitmen hesabı bu hediyelere bir kere sahip olabiliyor.

21 Temmuz ile 5 Eylül tarihleri arasında olan son Mücadele Bileti kara alev teması etrafında şekilleniyor. Eğitmenler Pokémon UNITE’ın yıl dönümünü kutlarken premium bileti satın alıp seviye atlayarak elde edebilecekleri Karanlık Lord Tarzı: Charizard Hologiysisi ile çok havalı görünüyor!

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com