Ana Sayfa Yaşam 19 Temmuz 2024 60 Görüntüleme

Diablo IV Geliştiricileri, Vessel of Hatred’ın Yeni Sınıfı Olan Ruhdoğumlu Hakkında Ayrıntılar Paylaşıyor

Xbox Studio’dan yapılan özel bir canlı yayında topluluk müdürü Adam Fletcher, oyun yönetmeni Brent Gibson, yardımcı hikâye tasarımcısı Eleni Rivera-Colon, sanat yönetmeni Nick Chilano ve oyun tasarımcısı Bjorn Mikkelson; Ruhdoğumluların hikâyesi, sınıf mekaniği, öğe sistemleri ve çok daha fazlası ile ilgili ayrıntıları açıkladı. Bu yepyeni sınıf ve Nahantu bölgesi, 8 Ekim’de çıkacak olan Vessel of Hatred Genişleme Paketinde mevcut olacak. Oyun içi ödüllere anında erişim için ön sipariş seçeneği şu anda mevcut.

RUHDOĞUMLU

  • Güçlerini Jaguar, Goril, Kartal ve Kırkayak olmak üzere dört Ruh Muhafızından alan Ruhdoğumlular, Diablo serisine gelen yepyeni bir sınıf. Yakın dövüşte uzmanlaşmış olan bu yeni sınıf, ruh enerjisinin yardımıyla iblisleri öldürmelerine olanak tanıyan çok yönlü bir oynanış stiline sahiptir.
  • Yepyeni Nahantu bölgesinden gelen Ruhdoğumlular; ormandaki ruhların, yaşamın ötesinde bir amaca sahip olduğuna inanılan ve Korunak’ın ruhsal bir yansıması olan Ruh Diyarı’nı korumaya adanmış zengin bir tarihe sahiptir.
  • Ruh Muhafızları, insanlar ve doğal dünya arasındaki bağlantıyı temsil eder. Savaşçı, gücünü Gorilden; avcı ise hızını Jaguardan alır. Taktisyen, ilhamını Kartal’dan; eczacı ise sanatını Kırkayak’tan ve onun tükettiği çürümeden alır.
  • Yeni bir Yetenek Etiketi olan Vücut Bulmuş’u kullanarak bir Muhafızın özelliklerine sahip ol ve pasif bir bonus kazan.
  • Tamamen Ruhdoğumlular için tasarlanmış yeni Efsanevi ve Eşsiz öğeler, Vessel of Hatred genişleme paketi ile mevcut olacak. Bu öğeler, Ruh Muhafızlarının farklı oynayış stillerine uyarlanabilir; yetenekleri artırabilir veya güçlendirebilir ya da bir oyuncunun kendi gücünü kuvvetlendirebilir.
  • Yeni bir sınıf görevi, Ruhdoğumlu sınıfını oynayan oyuncular 15. Seviyeye ulaştıklarında mevcut olacak. Bu göreve atılmak, oyuncuların Ruh Muhafızlarının yöntemlerine alışmalarını sağlayacak ve Ruhlar Salonu’nun kilidini açacak.
  • Özel bir bonus kazanmak için bir Birincil Ruh seçmek ve tüm Yeteneklere Ruhun Yetenek Etiketini ekleyerek Ruhdoğumlu dizilimini geliştirmek için Ruhlar Salonu’nu kullan. Oyuncular, 30. Seviyede aynı Muhafızdan ikincil bir bonus seçebilir veya diğer Muhafızlardan, bağlarını güçlendirebilecek ya da diğer Muhafızların mekaniği ile sinerji yaratabilecek farklı bir ikincil bonus seçebilir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com