Ana Sayfa Magazin 14 Temmuz 2024 171 Görüntüleme

DJ Mahmut Görgen’den Powerapp’te Yeni Set!

Ünlü DJ ve aranjör Mahmut Görgen, son dönemde müzik dünyasındaki yükselişini sürdürüyor. Son 2 ayda iki yeni şarkı çıkararak toplamda 1.5 milyon dinlenme sayısını aşan başarılı sanatçı, şimdi de Powerapp’te yeni setini hayranlarıyla buluşturuyor.

Mahmut Görgen, müzik kariyerindeki bu başarılı ivmeyi korumakla kalmayıp, aynı zamanda Powerapp üzerinden canlı performanslarına da devam ediyor. Dinleyicileriyle buluşarak müziğini daha geniş kitlelere ulaştırmayı amaçlayan Görgen, Powerapp’in sunduğu imkanlarla hayranlarına unutulmaz anlar yaşatıyor.

 

Mahmut Görgen Hakkında: Mahmut Görgen, 2007 yılında müzik kariyerine başlamış olup, bugüne kadar birçok başarılı projeye imza atmıştır. “Deli Yüreğim (Ft. Cansever)”, “Yar Yar (Ft. Ekin)”, “Ada Sahilleri (Ft. Aslı Cevri)” ve “Love” gibi popüler parçalarıyla tanınan Görgen, müzik dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Powerapp Hakkında: Powerapp, Power Group bünyesinde yer alan ve müzik severlere zengin içerik sunan bir platformdur. Ünlü DJ’lerin setlerini ve performanslarını dinleyicilerle buluşturan Powerapp, müzik dünyasında önemli bir yer edinmiştir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com