Ana Sayfa Yaşam 13 Temmuz 2024 58 Görüntüleme

Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6, yeni Galaxy Watch modelleri ve Galaxy Buds3 Serisi satışa sunuluyor

En yeni Samsung teknolojileri ve Galaxy AI dünyasının yeni olanaklarıyla donatılan yeni katlanabilir telefonlar ve giyilebilir ürünler, Samsung’un Galaxy AI ile başlattığı mobil yapay zeka çağının deneyimlerini zenginleştiriyor.

 

Samsung Electronics en yeni Galaxy AI inovasyonlarını katlanabilir form faktörünün özgün olanaklarıyla buluşturduğu, merakla beklenen yeni Galaxy Z Fold6 ve Flip6’nın lansmanını gerçekleştirdi. Samsung düzenlediği global lansmanda Galaxy Z Serisinin yanında, zindelik takibinde iddialı yeni özellikleriyle Galaxy Watch akıllı saat modellerini ve Galaxy AI deneyimini daha güçlü bağlantı ve akıllı ses özellikleriyle ileriyle taşıyan Galaxy Buds3 Serisi kulaklıkları da tanıttı. Galaxy Z Fold6, Z Flip6 ve Galaxy Buds3 Serisi, Galaxy Watch Serisi 28 Temmuz tarihine kadar ön siparişe açık olacak. 

 

Ön sipariş dönemine özel teklifler sunuluyor

Samsung’un yepyeni ürünleri, 10-28 Temmuz tarihi itibarıyla ön satıştan sipariş edilebilecek; teslimatlar ise 19 Temmuz tarihinden itibaren başlayacak. Samsung, Galaxy Z Fold6, Z Flip6, Galaxy Buds3 Serisi kulaklıklar ve Galaxy Watch akıllı saatlerde ön sipariş dönemine özel bazı teklifler sunuyor. Değişim Kampanyası kapsamında 10-28 Temmuz tarihleri arasında eski telefonunu Samsung Galaxy Fold6 ve Samsung Galaxy Flip6 ile değiştirecek tüketicilere, kampanya koşullarını yerine getirmeleri durumunda, Galaxy Z Fold6, Z Flip6 ön siparişe özel; Fold6 ile birlikte Kalemli Kılıf ve 1 yıl süreli “Samsung Care+” Ekran Koruma Sigortası, Flip6 ile birlikte Yüzüklü Kılıf ve 1 yıl süreli “Samsung Care+” Ekran Koruma Sigortası hediye edilecek. Ek olarak eski cihazını yenilemek isteyenlere Galaxy Z Fold6 modelinde 8000TL, Galaxy Z Flip6 modelinde 5000TL ek takas desteği sunuluyor. 

 

Yine 10-28 Temmuz tarihleri arasında Samsung Galaxy Watch Ultra ve Samsung Galaxy Watch7 akıllı saatlerden satın alan tüketiciler, eski telefon, tablet veya akıllı saatlerini satış noktasına getirmeleri halinde aldıkları model akıllı saate bağlı olarak değişen tutarlarda KDV dahil, sırasıyla 3000 ve 1000 TL’lik ek takas desteği hakkı kazanacak. Galaxy Watch7 alan tüketiciler tavsiye edilen satış fiyatı 2199 TL olan Hızlı Şarj Cihazına ücretsiz sahip olabilecekken, Galaxy Watch Ultra alan tüketiciler de tavsiye edilen satış fiyatı 4999 TL olan Watch Ultra Kordonu hediye olarak alabilecek. Ön satış kampanyaları kapsamında Galaxy Buds3 Serisi kulaklık satın alan tüketiciler de tavsiye edilen satış fiyatı ise 999 TL olan şeffaf kılıfı ücretsiz olarak alabilecek. 

 

Daha ince, daha hafif ve daha güçlü: Galaxy Z Fold6 ve Galaxy ZFlip6

Galaxy AI özelliklerini bambaşka bir boyuta taşıyan Galaxy Z Serisi katlanabilir telefonlar, kullanımda esneklik ve çok yönlülüğün yanı sıra taşınabilirlik, tasarım, güçlü pil, performans ve güvenlik gibi unsurlarıyla mobil deneyime yeni bir boyut kazandırıyor. Hem Galaxy Z Fold6 hem de Z Flip6, sınıfının en iyisi CPU, GPU ve NPU performansını bir araya getiren, bugüne kadarki en gelişmiş Snapdragon mobil işlemci olan Snapdragon® 8 Gen 3 Mobile Platform for Galaxy ile donatıldı. Yeni Galaxy Z Serisinde özgün form, mobil yaşamı dönüştüren yepyeni işlevlerle bir araya gelirken Galaxy AI yeni sınırlarına ulaşıyor ve kullanıcılara hayallerini daha önce görülmemiş biçimlerde gerçeğe dönüştürme olanağı sunuyor. Önceki modellere göre artık daha dayanıklı, daha ince ve daha hafif olan Galaxy Z Fold6 ve Galaxy ZFlip6, Türkiye’deki tüketicilerin beğenisine sunuldu. Galaxy Z Fold6; Gümüş, Pembe ve Lacivert renk seçenekleriyle 89.999 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Galaxy Z Flip6; Gümüş, Sarı, Mavi ve Mint Yeşili renk seçeneklerinde, 58.999 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

 

Galaxy Z Fold6’nın ekranı ve üretkenliği büyüdü

Galaxy Z Fold6, AI destekli özellikleriyle, geniş ekranından fayda sağlayarak kullanıcıların üretkenliğini artırıyor. Samsung Notes’taki Not Asistanı, toplantı notlarını çevirip özetlerken, ses kayıtlarını transkripsiyon, çeviri ve özetleme yaparak işliyor. PDF metinlerini çevirebilen PDF üstü çeviri özelliği ve Samsung Klavye’nin yeni Metin Oluşturucu aracı, sosyal medya ve e-postalar için üsluba uygun metin önerileri sunuyor. S Pen ile Galaxy AI, Sketch to Image özelliğiyle çizim yaparak resim seçenekleri oluşturmayı sağlıyor. Google Gemini ile entegre çalışan cihaz, AI asistanıyla yazma, öğrenme ve planlama konularında yardımcı olurken, gerçek zamanlı seyahat bilgilerini sağlayarak Google Haritalar’da keşif yapmayı kolaylaştırıyor. Galaxy AI’nın Sözlü Çevirmen ve Live Translate özellikleri, simultane çeviri ile engelsiz iletişimi bir adım ileriye taşıyor. ProVisual Engine, gelişmiş düzenleme deneyimi ve yaratıcı portre stilleri sunarken, Anlık Ağır Çekim, videoları detaylı bir görünümle yavaşlatma olanağı tanıyor. Güçlü chipset ve daha büyük buhar bölmesiyle Galaxy Z Fold6, ısınmayı azaltarak oyun deneyimini iyileştiriyor ve 7.6 inçlik, 2600 nit parlaklıktaki ekranıyla gerçekçi grafikler sunuyor.

 

Galaxy Z Flip6 ile mobil deneyimler kullanıcıların yaratıcılığıyla çoğalacak

Galaxy Z Flip6, daha iyi taşınabilirlik için optimize edilerek yeni özelleştirme ve yaratıcılık özellikleri sunuyor. Yeniden geliştirilen 3.4 inçlik Super AMOLED FlexWindow, cihazı açmadan AI destekli işlevlerin kullanılmasını sağlarken, kişiye özel Mesaj Metin Önerileri ile mesajları hızlıca yanıtlamak mümkün. FlexWindow, Samsung Health güncellemelerine erişim ve müzik widget’ını kontrol etme imkanı sunarken, daha fazla widget seçeneği ile kullanıcılara geniş bir yelpaze sunuyor. AI destekli Foto Ambient, saati ve hava durumunu baz alarak duvar kağıdını gerçek zamanlı değiştirebiliyor ve ekran düzeni önerileri sunarak uyumlu bir görünüm sağlıyor. Galaxy Z Flip6’nın yaratıcılığı, FlexCam’in sunduğu esnek kamera deneyimi ile zenginleşiyor; Otomatik Yakınlaştırma özelliği, her çekimde en iyi çerçeveyi otomatik olarak bulup nesneyi algılayarak ek ayar gerektirmeden yakınlaştırma yapıyor. Yeni 50MP Geniş ve 12MP Ultra-geniş sensörler, net ve keskin detaylar sunarken, %2 optik zoom ve AI zoom ile 10x zoom yaparak gelişmiş çekim deneyimi sağlıyor. Video HDR ile geliştirilmiş Nightography, düşük ışıkta daha parlak videolar çekebiliyor ve bu özellik artık Instagram uygulamasında da kullanılabiliyor.

 

Galaxy Buds3 Serisi ile Galaxy AI özelliklerinde ekosistem deneyimi artık daha güçlü

Galaxy Buds3 Serisi, Galaxy AI’nin gücüyle, yeni bir iletişim deneyimi sunuyor. Kullanıcılar, Galaxy Z Fold6 veya Flip6 akıllı telefonlarına Galaxy Buds3 Serisi kulaklıklarını bağlayarak Dinleme modunda Sözlü Çevirmeni açabiliyor ve yabancı dilde anlatılan dersleri anında tercüme edilmiş şekilde dinleyebiliyorlar. Sesli Komut özelliği, yalnızca iki kelimeyle müziği başlatmayı veya durdurmayı sağlarken, Uyarlanabilir Ekolayzer (EQ) ve Aktif Gürültü Engelleme (ANC) sayesinde iç ve dış sesler gerçek zamanlı olarak optimize ediliyor. Galaxy Buds3 Pro, Adaptif Gürültü Kontrolü, Acil Durum Sireni ve Voice Detect gibi özelliklerle ortam seslerini analiz edip gürültü ve ses seviyesini otomatik olarak ayarlayarak, manuel ayar gerektirmeden iyi bir ses deneyimi sunuyor.  İkonik tasarımıyla daha iyi uyum sağlayan Galaxy Buds3 Serisi, şık ışıklandırması ve premium premium görünümüyle dikkat çekiyor. İki farklı tasarım seçeneği sunan seri, Galaxy Buds3 Pro ile sürükleyici ses deneyimi arayanlara, Galaxy Buds3 ile gün boyu kesintisiz kullanım isteyenlere hitap ediyor. Galaxy Buds3 Pro, gelişmiş 2 yönlü hoparlörleri ve çift amplifikatörle kristal berraklığında ses sunarken, makine öğrenimi teknolojisi sayesinde gürültülü ortamlarda bile net sesli görüşmeler sağlıyor. Süper Geniş Bant Görüşme özelliği ile zengin ve doğal bir çağrı kalitesi sunuyor. Galaxy Buds3 Serisi, Gümüş ve Beyaz renk seçeneklerinde sunuluyor.

 

Yenilenen sensör teknolojisiyle Galaxy Watch modelleri daha kişisel zindelik takibi sunuyor

Samsung’un akıllı zindelik ve fitness takibine yönelik birçok yeni ve daha ayrıntılı özelliklerle donattığı yeni Galaxy Watch7 ve Galaxy Watch Ultra akıllı saatler de Galaxy AI’ın gücünü daha fazla kullanıcıya ulaştıracak. Uçtan uca ve her kullanıcıya hitap edebilen zindelik deneyimleri vadeden cihazlar serisini daha da genişleten, sensör teknolojisine Samsung’un öncü geliştirmelerinin eklendiği Galaxy Watch akıllı saatler kişiselleştirilmiş veri ölçümleri ve özel fitness deneyimleri sunuyor. Bu sayede kullanıcıların günlük zindelik durumunu daha kapsamlı bir şekilde anlayabilmesini sağlıyor. Yeni serinin gündelik fitness takibi yapmak isteyen kullanıcılara hitap eden üyesi Galaxy Watch7, kişiselleştirilmiş egzersizlerle birlikte akıllı ve önleyici fitness ve zindelik izleme yetenekleriyle öne çıkıyor. Galaxy Watch Serisi’nin en yeni üyesi, kendi sınırlarını sürekli zorlamayı seven spor tutkunlarına hitap eden Galaxy Watch Ultra ise Samsung’un şimdiye kadar geliştirdiği en yetenekli akıllı saat olma özelliğini taşıyor. Galaxy Watch7 ve Galaxy Watch Ultra akıllı saatler 10 Temmuz tarihinden itibaren ön satışta olacak. Galaxy Watch7, 40mm ve 44mm olmak üzere iki boyutta sunulacak. Galaxy Watch7 40mm, Haki ve Krem renk seçenekleriyle, 9999 TL’den satışa sunulacak. Galaxy Watch7 44mm ise Haki ve Gümüş renkleriyle 10999 TL’den satışa sunulacak. Galaxy Watch Ultra ise 47mm boyutunda Titanyum, Beyaz Titanyum ve Gri Titanyum renklerinde, 43999 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com