Ana Sayfa Kültür & Sanat 9 Temmuz 2024 63 Görüntüleme

Prime Video, Mélanie Laurent’in Yeni Filmi Freedom’ın İlk Görsellerini ve Yayın Tarihini Paylaştı

Filmde ayrıca Rasha Vukvic, Steve Tientcheu, David Murgia, Léo Chalié ve Slimane Dazi da yer alıyor. Freedom, 1 Kasım’da 240’tan fazla ülke ve bölgede yalnızca Prime Video’da yayınlanacak. 

Prime Video, Amazon Prime üyeliğinin bir parçasıdır. Prime üyeleri, ayda sadece 39 TL’ye tek bir üyelikte tasarruf, kolaylık ve eğlencenin tadını çıkarıyor.

1970’lerin sonu ve 1980’lerin başında Fransa’da yaşayan ünlü bir kanun kaçağının tehlikeli maceralarından ilham alan Freedom, zenginlerin yanı sıra kalpleri de çalan yakışıklı ve cesur bir suçlu olan Bruno Sulak’ın (Lucas Bravo) heyecan verici hikayesini konu alıyor. Cazibesi ve ustalığıyla tanınan Sulak, tek bir kurşun bile atmadığı cesur soygunların planlayıcısıydı. Ancak artan kötü şöhretiyle birlikte, suçluları zekasıyla alt etme becerisine sahip azimli polis komiseri George Moréas’ın (Yvan Attal) amansız takibi de arttı. Moréas yaklaşırken, Sulak’ın hapishaneden kaçışı; özgürlük arzusu ve sevgilisi Annie’ye (Léa Luce Busato) duyduğu yakıcı tutkuyla efsaneleşir. Tüm bu suç çılgınlığı kaosunun ortasında, Sulak ve Annie, ülkeyi saran en heyecan verici kedi fare oyununda meydan okumanın en büyük simgeleri haline gelir.

Mélanie Laurent ve Chris Deslandes tarafından yazılan Freedom‘ın yapımcılığını Alain Goldman üstleniyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com