didim-belediyesinden-14-subata-ozel-anlamli-program.jpg
14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Didim Belediyesi tarafından düzenlenen programda sevginin en saf ve içten hali hayat buldu.
Didim Belediyesi DİGEM Sanat Akademisi’nde gerçekleştirilen etkinlikte müzik ve duygu bir araya geldi. Salonu dolduran Didimliler, sevgi teması etrafında şekillenen anlamlı bir akşama tanıklık etti.
Sanat ve Duygu Dolu Gece
Program kapsamında sahnelenen dans gösterileri ve konser büyük beğeni topladı. Sahneye çıkan sanatçılar ve dans ekipleri izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Gecenin en özel anlarından birinde kız çocuklarının babalarıyla ve erkek çocuklarının anneleri ile birlikte sahneye çıkarak dans etmesi, salonda duygusal anların yaşanmasına neden oldu ve büyük alkış aldı.
Didimliler hem müziğin ritmine eşlik etti hem de 14 Şubat’ın anlam ve önemine uygun duygu dolu bir atmosferi paylaştı.
Başkan Hatice Gençay’dan Anlamlı Mesaj
Programda konuşan Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, şu ifadeleri kullandı:
“Sevgi; paylaşmanın, anlayışın ve hoşgörünün en güzel adıdır. Bu özel günde halkımızı müzik ve sanatın birleştirici gücüyle buluşturmak istedik. 14 Şubat yalnızca iki insan arasındaki sevgi değil; ailemize, dostlarımıza, şehrimize ve insanlığa duyduğumuz sevginin de ifadesidir. Bu anlamlı akşamda bizlerle olan tüm halkımıza teşekkür ediyor, sevginin hayatımızdan hiç eksik olmamasını diliyorum.”
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
