Ana Sayfa Yaşam 21 Ekim 2024 36 Görüntüleme

Xbox Partner Tanıtımındaki En Çok Dikkat Çeken Oyunlar

Alan Wake 2: The Lake House DLC (22 Ekim 2024)

Tanıtımı yapılan oyunlar içinde en fazla dikkat çeken elbette Alan Wake 2’ye gelen bu eklentiydi. FBC Ajanı Estevez’i kontrol edeceğimiz oyun, tam olarak bir “korku temalı hayatta kalma tecrübesi” sunuyor. “The Painted” adında yepyeni bir düşman tipini de oyuna getirecek olan eklenti, Alan Wake 2 hayranları için muhteşem bir atmosfer sunuyor.

 

Cronos: The New Dawn (2025)

PC ve Xbox Series X/S için geliştirilen Cronos: The New Dawn, Silent Hill 2 Remake’iyle tanıdığımız Bloober Team’in yeni oyunu. Yıkımla yüzleşmiş bir dünyada, zombi benzeri, en kötü kabusunuzda bile görmek istemeyeceğiniz yaratıklarla yüzleşeceğiniz korku/gerilim oyunu, çok sağlam bir fragmanla tanıtıldı.

 

Blindfire (Erken erişimde)

Neredeyse tamamıyla karanlık bir ortamda geçen, her arenada başka bir duyunuzun test edildiği, aksiyonu bol bir FPS’ye hazır mısınız? Double Eleven’ın Blindfire’ı Cyberpunk temasıyla sizi online multiplayer maçlara davet ediyor. Eğer bu konseptin nasıl işlediğini merak ediyorsanız, sizi fragmana alalım.

 

Mouse: P.I For Hire (2025)

İlk bakışta Cuphead’i andıran bu FPS oyunu, eski dönemin çizgi filmlerini aratmayacak görselliğiyle mükemmel bir atmosfer sunacağa benziyor. Bir çeşit detektiflik hikayesi olarak şekillenen oyunda bolca aksiyon da yer alacak. PC ve Xbox Series X/S için piyasada olması beklenen oyunun fragmanını mutlaka izlemelisiniz.

 

Subnautica 2 (Erken erişim 2025)

İlk oyunun özünü benimseyerek çeşitli abonelikleri bir kenara bırakan Subnautica 2, bizi denizlerin en derinlerine davet ediyor. Yayınlanan fragmanda son derece korkutucu, Kraken benzeri bir deniz canavarını da konu eden oyun hakkında henüz pek fazla bir detay olmasa da, oyunu yine başka oyuncularla, anlaşmalı olarak oynayabileceğimiz bilgisi veriliyor.

 

Wuchang: Fallen Feathers (2025)

Biraz Wukong, biraz Ghost of Tsushima… Wuchang hem büyük bir aksiyon vadediyor, hem de atmosferiyle bizi yakalayacağa benziyor. Birçok farklı düşmana ve yaratığa karşı kılıçlı yakın mücadelenin yanında ateşli silahlar ve bolca büyü gücü de içeren oyun, heyecan verici fragmanıyla “beklenenler” listelemize girmeyi hak ediyor.

 

FBC: Firebreak (2025)

Remedy’nin iki sağlam oyunu, Control ve Alan Wake’in evrenlerini birleştiren FBC: Firebreak, 3 kişilik bir takım olarak Hiss’e karşı mücadele edeceğiniz bir aksiyon deneyimi sunuyor. Farklı sınıflara ve silahlara sahip olan karakterlerinizle bir ton düşmanı durdurmaya çalışacak ve bir bahçe cücesini de nükleer silah olarak kullanabileceksiniz. Gayet uygun…

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com