Ana Sayfa Yaşam 14 Ekim 2024 36 Görüntüleme

Vodafone Pay’den Biletinial’a özel yeni ödeme çözümü

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, faturalı hatlar için harcama tutarını faturaya yansıtarak, faturasız hatlar için ise harcama tutarını bakiyeden düşerek alışveriş yapma imkânı sağlayan alternatif ödeme yöntemi Vodafone Pay Mobil Ödeme ile yeni bir işbirliğine imza attı. Buna göre müşteriler, Biletinial web sitesi üzerinden Vodafone Faturana Yansıt seçeneğiyle yapacakları harcamalarda 200 TL’ye varan %25 fatura indirimi kazanacak. Müşteriler, hediye TL tutarını aynı gün içinde faturasında görüntüleyebilecek. Kampanya, 31 Ekim’e kadar geçerli olacak. 

 

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

 

“Vodafone Pay Mobil Ödeme, faturalı hatlar için harcama tutarını faturaya yansıtarak, faturasız hatlar için ise harcama tutarını bakiyeden düşerek alışveriş yapma imkânı sağlayan alternatif bir ödeme yöntemi. Yeni işbirliğimizle müşterilerimiz, Biletinial web sitesi üzerinden Vodafone Faturana Yansıt seçeneğiyle yapacakları harcamalarda 200 TL’ye varan %25 fatura indirimi kazanacak. Vodafone olarak, müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak adımlar atmaya devam edeceğiz.”

 

Biletinial İcra Kurulu Üyesi Leyla Ünal ise şöyle konuştu:

“Eğlence pazarının büyümesi için farklı alanlarda işbirliktelikleri geliştirerek son kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunmaya devam ediyoruz. Sektörle birlikte büyüme stratejimizin bir sonucu olarak, etkinlik biletlemesinde geçen yılın aynı dönemine göre 4 katı satış gerçekleştirerek rekor bir gelişmeye imza attık. Bu başarının arkasında, merkezinde insan ve eğlence ekosisteminin ihtiyaçlarını çözmek olan teknoloji yatırımlarımız ve işbirlikteliklerimiz var. Vodafone Pay ile hayata geçirdiğimiz ödeme çözümü ile de bu anlamda önemli bir adım atıyoruz.”

 

İndirim tutarı faturaya iade ediliyor

 

Kampanya kapsamında, Vodafone müşterileri, 31 Ekim’e kadar, koşulları sağladıkları her ay indirimden faydalanabiliyor. Müşteriler, kampanyadan aynı ay içinde yalnızca bir kez faydalanabiliyor ve tek seferde en fazla 200 TL indirim kazanabiliyor. Vodafone Faturana Yansıt seçeneğiyle Biletinial web sitesi üzerinden yapılacak harcamalarda %25 indirim Vodafone faturasına yansıtılıyor. Kazanılan indirimler aynı gün içinde müşterilerin faturasına iade ediliyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com