Ana Sayfa Kültür & Sanat 14 Ekim 2024 31 Görüntüleme

TOD’un iddialı dizisi Sorgu’nun 3. ve 4. bölümlerinden heyecan verici bir tanıtım yayınlandı

Yayınlanan ilk iki bölümüyle büyük ilgi gören TOD’un yeni dizisi Sorgu’nun 17 Ekim Perşembe günü yayınlanacak olan 3. ve 4. bölümlerinden nefes kesen bir tanıtım paylaşıldı.

Yapımcılığını Karga 7 Pictures’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer’in oturduğu, senaryosunu Nuray Uslu ve Milay Ezengin kaleme aldığı TOD STUDIOS imzalı Sorgu’nun kadrosunda Hazal Kaya, Çağlar ErtuğrulBoncuk Yılmaz, Melisa Döngel, Deniz Hamzaoğlu, Oktay Çubuk, Kubilay Tunçer, Ebru Aykaç, Burak Hakkı, Ezgi Tombul, Deniz Karaoğlu, Umut Kaya, Asu Lal Burnak, Zeynep Kızıltan ve Şehsuvar Aktaş gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Türkiye’nin yanı sıra Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde de eş zamanlı yayınlanan Sorgu’nun 3. ve 4. bölüm konusu ise şöyle; 

Dilek dosyasında Fırat isimli yeni bir şüpheli vardır. Cihan’dan sonra kardeşleri de sırasıyla sorguya alınır. Güven, babasının öldüğü geceye dair önemli bir detay hatırlar.

Cihan, kardeşlerini korumak için kendini tehlikeye atar. Selim, babasıyla ilgili bir gerçeği Güven’le paylaşır. Nermin, sorguya alındığında Cihan ve kardeşlerini tehlikeye atacak bir bilgi verir. 

Sorgu 3. ve 4. bölümüyle 17 Ekim Perşembe TOD’da.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com