Ana Sayfa Kültür & Sanat 14 Ekim 2024 33 Görüntüleme

Prime Video, Yeni Yerli Orijinal Yapımı Mavi Mağara Filminin Karakterlerine Dair İlk Bilgileri Paylaştı

Prime Video, Kerem Bürsin ve Devrim Özkan’ın başrollerini paylaştığı yeni yerli Orijinal filmi Mavi Mağara’nın karakterlerine dair ilk bilgileri paylaştı. Prime Video; merakla beklenen Mavi Mağara filmini 18 Ekim’de üyeleriyle buluşturacak. 

 

Mavi Mağara Hakkında:

Kerem Bürsin ve Osman Kaya’nın senaryosunu kaleme aldığı, Altan Dönmez’in yönetmenliğini, Ay Yapım ve BraveBorn Films’in ise yapımcılığını üstlendiği Mavi Mağara, deniz kuvvetlerinde görevli Cem ile eşi Alara’nın romantik öyküsünü anlatıyor. 

 

Cem (Kerem Bürsin) Kimdir?

Cem, deniz kuvvetlerinde görev yapan kararlı ve cesur bir askerdir. Mesleğinden gelen disiplin ve sorumluluk bilinci, hayatının her alanına yansır. Onun için en büyük değerlerden biri, eşi Alara ile paylaştığı derin aşk ve hayallerdir. Cem, Alara’ya verdiği bir sözü gerçekleştirmek için Mavi Mağara’ya doğru bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuk, sadece bir varış noktası değil, Cem’in Alara ile paylaştığı duyguların, anıların ve gerçek aşkın sonsuzluğunu keşfetme serüvenidir. 

 

Alara (Devrim Özkan) Kimdir?

Alara, sıcak, etkileyici ve hayat dolu kişiliğiyle Cem’in hayatındaki en büyük ilham kaynağıdır. Hayata pozitif bir enerjiyle yaklaşan ve her anı dolu dolu yaşamayı seven Alara, Cem ile paylaştıkları Mavi Mağara hayalini, ilişkilerinin sembolü haline getirir. Her daim Cem’in yoluna ışık tutan bir rehber olan Alara, bu romantik serüvenin en önemli parçası olarak öne çıkar.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com