Ana Sayfa Sinema 3 Ekim 2024 42 Görüntüleme

PELİN ZAFERENTESABİ YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR

Bugüne kadar yer aldığı projelerde sergilediği başarılı performansıyla isminden sıkça söz ettiren güzel oyuncu Pelin Zaferentesabi uzun bir aradan sonra yeniden kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Henüz 8 yaşındayken Kartal Sanat Merkezinde Tiyatro eğitimine başlayan güzel oyuncu ilk tiyatro oyununu 11 yaşında başrol olarak oynayarak profesyonel oyunculuğa da ilk adımı atmış oldu. Hemen arkasında Müjdat Gezen Sanat Merkezi ve Barış Manço Kültür Merkezinnde tiyatro eğitimini tamamladıktan sonra Türker İnanoğlu Sinema ve Televizyon Okulu (Türvak) kamera önü oyunculuğu eğitimini Zeki Alasya ve Kayhan Yıldızoğlu gibi büyük ustalardan aldı

İlk kamera ile tanışması, 8 yaşında iken ATV’de yayınlanan bir programda dönemin en popüler sanatçılarından Bendeniz’in taklidini yaparak başlayan Pelin Zaferentesabi, adeta oyunculuğa o yaşlarda göz kırpmıştı.

Elveda Derken, Türk Malı ve Adanalı dizileri başta olmak üzere bir çok başarılı projede yer alan İran asıllı güzel oyuncu çok yakında yeni bir sinema filmi için beyazperdede sevenleriyle buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com