Ana Sayfa Magazin 26 Eylül 2024 32 Görüntüleme

İstanbul’un İkonikleşen Gastronomi Festivali, ‘216 Street Fest’ İstanbul Lezzetleri Temasıyla 5-6 Ekim’de Bulvar 216’da!

Anadolu Yakası’nın yaşam merkezi Bulvar 216, 5-6 Ekim tarihlerinde İstanbul’un en özel lezzetlerini ve keyifli etkinlikleri bir araya getiren 216 Street Fest’i lezzet tutkunları ile buluşturuyor.

Her konseptinde misafirlerine benzersiz deneyimler sunan ‘216 Street Fest’; bu kez ‘İstanbul Lezzetleri’ temasıyla İstanbullulara özlenen gastronomi festivalini birbirinden lezzetli sokak yemekleri ve sınırsız eğlence ile yaşatacak. İki gün sürecek festivalde katılımcılar ızgaralardan sokak lezzetlerine; İstanbul’un ikonikleşen ve sevilen lezzetlerine doyacaklar.

Esra Şahin, Redvenus, Mien ve Dopia’nun gün boyu sürecek DJ performanslarına ek olarak 5 Ekim akşamı güçlü sesi, özgün tarzı ve iddialı sahne performansı ile Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars sahne alırken; 2017’de müzik ve yönetmenlik alanındaki tecrübelerini mutfak ile birleştiren yemek kanalı ‘Çakal Lezzetler’in kurucusu Emir Yargın da asla değerini yitirmeyen ‘Klas Pop‘ şarkıları ile 6 Ekim’de katılımcılara unutulmaz bir akşam yaşatacak.

İstanbul denildiğinde akla gelen tadımlık lezzetlerin sunulacağı ‘216 Street Fest İstanbul Lezzetleri’ edisyonu her iki gün de saat 13:00’da başlayacak ve 21.00’a kadar devam edecek. Brekkie Breakfast Club ile kruvasan, Snob Burger & Pub, Naki Bey ile döner ve Sultanahmet Köfte, Alfy Burger, Fasuli ile Süleymaniye kuru fasulye, Artisan Candy ile Osmanlı tatlıları gibi birçok farklı İstanbul lezzetleri katılımcıların tadımına sunulacak.

İlk tadım yiyecekleri, festivalde sunulan deneyimler ve müzik performansları bilet fiyatına dahil olacak.

Workshop’lar ve program detaylarına Bulvar 216’nın; @Bulvar216 Instagram hesabından ulaşabilirsiniz!

Etkinliğin sınırlı sayıda ve avantajlı biletleri biletinial.com’da!

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com