Ana Sayfa Yaşam 18 Eylül 2024 31 Görüntüleme

Kartepe’de kulüplere 2 milyon 235 bin TL destek

Her zaman spor ve sporcuya destek veren Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 20 amatör futbol kulübüne ve 21 spor derneğine toplamda 2 Milyon 235 bin TL destek verdi.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde düzenlenen programda amatör kulüplere destek verildi. Başkan Kocaman’ın yanı sıra Belediye Başkan Vekili Orhan Akyüz, Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Mevlüt Ağra, kulüp başkanları ve yöneticileri katıldı.  

 

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Programda konuşan Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Mevlüt Ağra, “Biz göreve geldiğimiz zaman birlik ve beraberliği sağlayarak 12 ilçeye örnek olacak bir yapıyı sağlayacağımızı söylemiştik. Şükürler olsun ki, Kartepemizde  kulüplerimizin başarıyı elde etmesi noktasında bizlerin arkasında dimdik duran Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman var, kendisine  çok teşekkür ediyorum. Kartepemizde 21 kulübümüzün yanında 21 tane yan branş kulüplerimiz var. Belediye Başkanımızın desteği ile bunlar yapılabilmektedir.” dedi.

 

HEDEF BAL LİGİ

Sözlerine devam eden Ağra, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’nın büyük desteğini görmekteyiz. Yeni bir sezona giriyoruz. Bu sezon mutlaka bir takımımızın BAL liginde mücadele etmesini sağlayacağız. 4,5 yıldır birlik ve beraberlik içerisinde mücadeleler  yapılmaktadır. İnşallah bu sezon da en güzel bir şekilde ligimizi tamamlayacağız” açıklamasında bulundu.  

 

BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın’ın selamlarını ileten Genel Sekreter Eda Açıkyol, “Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın “Spor Kenti Kocaeli” vizyonu ile çok önemli adımlar ve yatırımlar yapılmaktadır” ifadelerini kullandı.

 

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Alkışlar eşliğinde açıklama yapan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Her zaman bir araya geliyoruz. Burada asıl teşekkür edilmesi gereken kişiler kulüplerimizde yöneticilik yapanlardır. Çok ciddi bir özveride bulunuyorlar. İşinden, aşından, ailesinden fedakarlık yapıyorlar. Sizlere gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

 

EĞİTİMLE SPOR AYRILMAZ

Kocaman, “Çok önemli bir iş yapıyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. Kartepe’nin çocuğuna, gencine hizmet etmek çok kıymetlidir. Bugün bir okulda öğretmenlerimizin evlatlarımıza ne kadar emeği varsa, bir spor kulübümüzün başkanından yöneticisine kadar hepsinin o kadar emeği vardır. Eğitimle sporu birbirinden ayırmamak lazım” açıklamasında bulundu.  

 

ETKİNLİK ALANI SPORDUR

Sözlerine devam eden Başkan Kocaman, “Spor; çocuklarımızın birbiriyle kaynaşmasını, sağlıklı gelişimini, kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlamaktadır. Birlik beraberliğin, kardeşliğin etkinlik alanı spordur. Spora ne kadar emek verildiğini biliyorum. Kocaeli’de spora imza atanların çoğunluğu Kartepe’den çıkmıştır.” ifadelerini kullandı.  

 

2 MİLYON 235 BİN TL DESTEK

Kocaman, “Sporun her zaman desteklenmesi gerekiyor. Bu sene 20 amatör futbol kulübüne takım başı 60 bin TL malzeme desteği, 15 bin TL aktarma bedeli, 21 spor derneğinin her birine ise 35 bin TL malzeme desteği veriyoruz. Toplamda 2 Milyon 235 bin TL yardımda bulunuyoruz. Gönül ister ki daha fazla verelim” dedi.  

 

KOCAELİSPOR MARKADIR

“Bizim bir tek gerçeğimiz var o da Kocaelispor’dur.” diyen Başkan Kocaman, Biz Kocaelispor’un öncelikle başarılı olmasını istiyoruz. Çünkü şehrimizin bir markasıdır. Şehrimizin bir kıymetidir. Kocaelispor’un süper lige çıkmasını istiyoruz. Hepimiz elimizden geldiğince Kocaelispor’a destek vermeye çalışıyoruz. Kocaelispor istediğimiz seviyeye geldiği zaman bu durum diğer branşları da etkileyecektir. Kocaelispor’un özelinde evlatlarımız için alt yapıya çalışalım. Kentimizden çok önemli sporcular yetişmiştir. Bunu için de alt yapıya yatırım yapıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde başarılı olacağız” açıklamasında bulundu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com