Ana Sayfa Yaşam 17 Eylül 2024 36 Görüntüleme

Yenişehir Belediyesinin sabah sporu ve mat pilates etkinlikleri başlıyor

Yenişehir Belediyesi, 23 Eylül’den itibaren vatandaşları sabahın erken saatlerinde sporla buluşturacak yeni bir program başlatıyor. Belediyeye ait Eğriçam ve Özgecan Aslan futbol sahalarında yapılacak spor etkinlikleri, haftanın dört günü gerçekleşecek. Sabah sporu ve egzersiz ile pilates dersleri, uzman eğitmenler eşliğinde ücretsiz olacak. 

Yenişehir Belediyesi vatandaşların sağlıklı yaşam alışkanlıklarını desteklemek amacıyla sabah sporu ve mat pilates etkinlikleri düzenleyecek. Program kapsamında, sabah sporu ve mat pilates etkinlikleri Pazartesi ve Çarşamba günleri Eğriçam Futbol Sahası’nda, Salı ve Perşembe günleri ise Özgecan Aslan Futbol Sahası’nda sabah saat 06.30’da başlayacak ve 08.00’e kadar devam edecek. Pazartesi ve Salı günleri temel spor ve egzersiz programları yapılacak, Çarşamba ve Perşembe günleri ise mat pilates dersleri verilecek. Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek olan etkinlikler, her yaş grubuna uygun olup ücretsiz olarak vatandaşların katılımına açık olacak.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, etkinliklerin vatandaşların sosyal hayatına da katkıda bulunacağını vurgulayarak, “Spor yapmak sadece fiziksel sağlığı iyileştirmekle kalmaz, aynı zamanda sosyal bir aktivite olarak da toplumu bir araya getirir. Sabah sporu ve pilates etkinliklerimizle, vatandaşlarımızı hem sosyal bir ortamda buluşturuyor hem de daha sağlıklı bir yaşama adım atmalarını sağlıyoruz” diye konuştu.

Vatandaşlar 0324 606 01 77 telefon numarasını arayarak detaylı bilgi alabilecek. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com