Ana Sayfa Kültür & Sanat 17 Eylül 2024 33 Görüntüleme

Sakiler, 20 Eylül Cuma günü Beylikdüzü Migros AVM’de sevenleriyle buluşacak!

Karnaval’ın medya sponsorluğunu üstlendiği konserde grup, özgün müzik tarzı ile sevilen parçalarını seslendirecek. Ziyaretçiler, Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi açık otopark alanında saat 20.00’da başlayacak olan konsere ücretsiz katılım sağlayabilecek.

20 yılı aşkın tecrübesiyle alışveriş merkezi sektörünün öncü firmalarından olan ECE Türkiye Proje Yönetim A.Ş. tarafından yönetilen Beylikdüzü Migros AVM, Sakiler konserine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 

Seslendirdikleri parçalarla  kısa sürede büyük bir hayran kitlesi edinen Sakiler, 20 Eylül Cuma günü saat 20.00’de Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi açık otopark alanında sahneye çıkacak. Karnaval’ın medya sponsorluğunu üstlendiği konsere tüm ziyaretçiler ücretsiz katılım sağlayabilecek.

Hasan Gözetlik, Yücel Girgin ve Serkan Balkan’dan oluşan Sakiler, Pinhani’ye ait olan Dünyadan Uzak parçasını kendilerine has bir tarzda yorumlayarak milyonlarca kişinin beğenisini kazanmıştı. 2003 yılında Ankara’da kurulan grubun solisti Hasan Gözetlik’in etkileyici sesi ve sesindeki Müslüm Gürses notaları ise çok sevilmiş, müzik camiası başta olmak üzere herkesin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Özgün müzik tarzı ile Türk müzikseverlerin beğenisini kazanan grup, Aşığın Kaderi, Dünyadan Uzak, Canıma Minnet, Yalanı Bırak, Saygı Duruşu parçalarıyla tanınıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com